30 jaar cadeau


30 jaar cadeau

30 jaar cadeau. Vul een naam in en kies bij tekstregel A de kleur garen. Bij leeftijd vult u 30 in (een andere leeftijd mag ook). Selecteer daarna de gewenste kleur garen voor de leeftijd.

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

€ 14,99 *
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

30 jaar cadeau is een leuk verjaardagscadeau iemand die 30 jaar wordt De leeftijd van 30 wordt standaard op de handdoek geborduurd met de door u ingevulde naam

Handdoek met naam en leeftijd van 30

Bent u opzoek naar een origineel verjaardagcadeau dan is een handdoek met naam en leeftijd leuk om cadeau te geven. De leeftijd van 30 wordt standaard op de handdoek geborduurd met de door u ingevulde naam. Indien u een andere leeftijd wilt laten borduren kan u bij leeftijd een ander getal invullen tijdens uw bestelling. U kunt zelf bepalen welke kleur handdoek u graag zou willen. De witte handdoek word het vaakst gekozen, maar we verkopen bji Borduur Kado ook andere kleuren zoals mint, grijs, lichtroze, donkerroze, turquoise blauw en lichtblauwe handdoeken.

Verjaardag cadeau tip om te bestellen 

De handdoek met naam en leeftijd word vaak besteld met een koffiebeker met leeftijd, verjaardag mok m met naam, een bloempot met naam en leeftijd en ook zijn de zeeppompjes met naam of tekst leuk om te combineren. Wilt u advies over een leuke samenstelling voor verjaardagcadeau pakket speciaal met het thema van 30 jaar cadeau kunt u altijd contact opnemen.

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]