5 jaar cadeau


5 jaar cadeau

5 jaar cadeau. Vul een naam in en kies bij tekstregel A de kleur garen. Bij leeftijd vult u 5 in (een andere leeftijd mag ook). Selecteer daarna de gewenste kleur garen voor de leeftijd.

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

€ 15,99 *
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

5 jaar cadeau is een leuk verjaardagscadeau voor kinderen. De leeftijd van 5 word standaard op de handdoek geborduurd met de door u ingevulde naam of korte tekst.

Handdoek met leeftijd en naam

Bent u opzoek naar een leuk kinderverjaardagcadeau dan is een handdoek met naam en leeftijd leuk om te geven. De leeftijd van 5 word standaard op de handdoek geborduurd met de door u ingevulde naam of korte tekst. Indien u een andere leeftijd wilt laten borduren kan u bij leeftijd een ander getal invullen. U kunt zelf bepalen welke kleur handdoek u graag zou willen. U kunt kiezen uit neutrale kleuren, zoals wit, ecru of grijs. Speciaal voor een meisjes verjaardagscadeau hebben licht en donkerroze handdoeken en zoekt u een verjaardagscadeau voor jongens dan kan blauw weer een leuke optie zijn.

Verjaardag cadeau tip kinderen

De handdoek met naam en leeftijd word vaak besteld met een mok met leeftijd of een kinderbordje met naam en leuke afbeelding. Wilt u advies over een verjaardagcadeau pakket speciaal met als thema van 5 jaar cadeau kunt u altijd contact opnemen.

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 15,99 *

2 of meer

€ 13,99 *

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]