65 jaar cadeau


65 jaar cadeau

65 jaar cadeau. Vul een naam in en kies bij tekstregel A de kleur garen. Bij leeftijd vult u 65 in (een andere leeftijd mag ook). Selecteer daarna de gewenste kleur garen voor de leeftijd.

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

€ 14,99 *
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

65 jaar cadeau is een leuk verjaardagscadeau iemand die 65 jaar wordt De leeftijd van 65 wordt standaard op de handdoek geborduurd met de door u ingevulde naam. Meestal is het moeilijk om een cadeau te kopen omdat oudere mensen geen specifieke cadeau wensen hebben en hun hele huis al vol hebben met bloemen en planten. Bent u opzoek naar een cadeau voor een van uw ouders, opa of oma die 65 wordt is de handdoek met naam en leeftijd van 65 een cadeautip om te geven.

Handdoek met naam en leeftijd van 65

Bent u opzoek naar een origineel verjaardagcadeau voor familie, vrienden, kennisen of buren dan is een handdoek met naam en leeftijd leuk om cadeau te geven. De leeftijd van65 wordt standaard op de handdoek geborduurd met de door u ingevulde naam. Indien u een andere leeftijd wilt laten borduren kan u bij leeftijd een ander getal invullen tijdens uw bestelling. U kunt zelf bepalen welke kleur handdoek u graag zou willen. De witte handdoek word het vaakst gekozen, maar we verkopen bij Borduur Kado ook andere kleuren zoals mint, grijs, ecru, lichtroze, donkerroze, turquoise blauw en lichtblauwe handdoeken.

Verjaardag cadeau tip voor iemand die 65 wordt bestellen 

De handdoekken met naam en lustrum leeftijd van 65 worden veel besteld met een koffiemok met leeftijd, een bloempot met geluks klavertjevier plantjes en ook zijn de zeeppompjes met naam of tekst leuk om te combineren. Wilt u advies over een leuke samenstelling voor verjaardagcadeaumand speciaal met het iemand die binnenkort word dan kunt u altijd contact opnemen over advies voor een 65 jaar cadeau tip.

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]