Bedanktcadeau Een afscheidscadeau is leuk om te geven als herinnering aan de fijne tijd of als bedankje voor alle inzet.

Trainer / Coach van het jaar cadeau. Bedank de trainer / coach van een sportvereniging / sportclub voor het fijne of succesvolle training jaar.

Bedank cadeautjes voor de liefste Oppas, leukste collega of werknemer van het jaar: Bedank cadeautjes zijn ook leuk om zomaar even iemand in het zonnetje te zetten, zoals een werknemer die een project goed heeft afgerond of collega die van baan gaat veranderen, of cadeautje die lieve oppas die altijd zo goed zorgt voor de kinderen.

Persoonlijke kado's zijn leuk om te geven en leuk om te krijgen. Bijna elke ontvanger van een persoonlijk kado met naam bewaard het cadeau als aandenken / herinnering. 


Bezig met laden...

Teksten voor afscheidscadeaus / bedankcadeautjes

* Liefste oppas
* Liefste collega
* Liefste trainer
* Beste werknemer 2018
* Werknemer van het jaar
* Trainer van het jaar
* Coah van het jaar
** Veel liefs van alle collega van naam bedrijf
* Super Oppas
* Super Trainer
* Super Coach


Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |
Beste bezoeker.

Bedankt voor het bezoeken van onze website. Momenteel zijn wij gesloten en zijn daarom niet bereikbaar. Wij genieten van onze welverdiende vakantie.  U kunt ondertussen gewoon blijven bestellen
Vanaf maandag 26 augustus zullen wij  de binnen gekomen orders in volgorde van binnenkomst weer gaan borduren.
Houd u rekening met een langere levertijd in de eerste 1 week na onze vakantie
Met vriendelijke groet,

Team Borduur kado.