Badjas met naam geborduurd

Een badjas met naam is voor ieder die er een krijgt of zelf koopt een geweldig cadeau. De badjas voelt heerlijk zacht aan en is gemaakt van 100% katoen. De badjas is handig wanneer u net uit bad of douche komt of indien u een bezoekje brengt aan het zwembad of de sauna, ook als ochtendjas kan het natuurlijk worden gedragen en door het te personaliseren zult u hem in publiekelijk toegankelijke ruimte snel kunnen terug vinden door de mooie borduring van uw eigen naam. Wij hebben badjassen in diverse kleuren en u kunt op zowel de voor als achterkant een korte tekst of naam laten borduren.
Wij gebruiken hoogwaardige Polyneon garen welke tot 90 graden uit wasbaar is. Staat u favoriete kleur garen niet vermeld op onze website neem dan contact met ons op, wij beschikken of ruim 550 verschillende kleuren garen waardoor wij altijd de juiste kleur kunnen vinden voor op uw badjas.

 

Maten van de badjas met naam


Voor bijvoorbeeld een geboorte of verjaardag is het geven van een badjas met naam een zeer origineel cadeau en is voor iedereen een blijvende herinnering. De kinder badjas begint bij maat 0 en gaan vervolgens telkens met 1 tot 2 jaar omhoog.
Hieronder de verschillende maten:
baby badjas 0 tot 1 jaar
Kinderbadjas 1 tot 2 jaar
Kinderbadjas 2 tot 4 jaar
Kinderbadjas 4 tot 6 jaar
Kinderbadjas 6 tot 8 jaar
Kinderbadjas 8 tot 10 jaar
Kinderbadjas 10 tot 12 jaar.

Daarnaast verkopen wij ook badjassen in volwassen maten echter zijn deze niet in elke kleur leverbaar ( indien uw kleur of maat niet op de website staat vermeld kunt u altijd vrijblijvend informeren of deze beschikbaar is). Voor zowel de heren badjas als de dames badjas geld dat deze leverbaar zijn in de maten S tot XL.


 


Baby-Badjas-met-Naam
Baby Badjas met Naam
Kinderbadjas-met-Naam
Kinderbadjas met Naam
Dames-en-Heren-badjas
Dames en Heren badjas
Badtextiel-met-Logo
Badtextiel met Logo

Badjas met naam ook voor bedrijven.

Een badjas is ook zeer geschikt om een logo op te borduren. Een logo borduren op een badjas is zeer duurzaam en zal door de ontvanger meestal zeer worden gewaardeerd. Wij borduren in zowel grote als kleine oplages dus of u 100 badjassen met logo wilt bestellen of 1 badjas met u zelf ontworpen logo. Wij regelen het voor u!
Voor de prijs hoeft u het ook niet te laten, doordat wij de productie volledig zelf in eigen hand hebben is het vaak goedkoper bij ons uw badjas te laten borduren met logo dan het uit het verre buitenland te halen.
De standaard levertijd van een badjas met naam bedraagt 2 tot 4 werkdagen (mits op voorraad).

 

Borduur Kado Vesta 2 9602 NS HOOGEZAND www.borduurkado.nl info@borduurkado.nl Tel: 0598382325 06-41525567 (Whats App)