Draagdoeken geborduurd met naam.

Voor het merk Pure Baby Love borduren wij draagdoeken die u door ons kunt laten personaliseren met naam. De draagdoek is gemaakt van 100% katoen (225 gr/m²) en geschikt voor pasgeboren baby's en peuters. Een uniek kenmerk voor onze draagdoeken is dat deze al knuffelzacht zijn bij de aankoop. Verder zijn onze draagdoeken erg comfortabel voor ouder en kind en gemakkelijk in gebruik. Door de kwalitatief hoogwaardige stof en leverbaar in 3 kleuren baby roze, baby blauw en licht grijs.

Er zijn 2 maten leverbaar. Tot confectiemaat 44 dames en confectiemaat 50 mannen kun je eigenlijk alle knopen maken met een maat 6 (4.60m). Heb je een grotere confectiemaat, dan raden we je aan te kiezen voor een doek in maat 7 (5.20m).
 
Als meerdere mensen dragen met de draagdoek, bijvoorbeeld de vader en de moeder, raden we je aan uit te gaan van degene met de grootste maat.
 
Hieronder vind u de keuzes van de verschillende lettertypes.  Alle namen borduren wij standaard met een (begin) hoofdletter. Het lettertype kleine comic andy kent geen (begin) hoofdletters.
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 89,99 *
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |