Badcape met naam donkerroze

Deze badcape met naam is donkerroze van kleur. Op de capuchon van de baby badcape kan een naam of korte tekst worden geborduurd,  Als u een badcape in de maat 100 x 100 cm wilt bestellen kunt u voor meer informatie vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat we u kunnen informeren over de mogelijkheden. 

Roze badcape met naam voor baby bestellen

De donkerroze badcape is fuchsia roze van kleur. Op onze website vind u een ruime keuze van allerlei kleuren badcapen die we kunnen leveren.

Badcape met naam donkerroze kopen

Wilt u graag een donkerroze badcape met naam kopen dan is het ook mogelijk om deze badcape in te laten pakken in baby cadeau papier, cellofaan of te verwerken in een kraammand. Heeft u hulp of advies nodig kunt u altijd verblijvend contact opnemen. 
 
Hieronder vind u de keuze mogelijkheden van de verschillende lettertypes. Het lettertype Comic Sans MS, Verdana en Lucida Calligraphy worden door onze klanten ergvaakst gekozen. Alle namen borduren wij standaard met een (begin) hoofdletter. Het lettertype kleine comic andy kent geen (begin) hoofdletters.
 
                        
 

Badcape met naam geborduurd

 Voor meer informatie over de vele mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen. De badcape met naam donkerroze is een leuk kraamcadeau voor een meisje.

 

Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 13,99 *
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Verwachte levertijd

14 dag(en)

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten
Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |