Baby Geboorteboeketten

Is er een baby geboren en wilt u de kersverse ouders verrassen met een mooi geboorteboeket. De boeketten van Borduur Kado worden altijd dagvers geleverd rechtstreeks vanaf de bloemenveiling en verzonden naar ieder gewenst adres in Nederland. Dit is erg handig als u zelf niet in de gelegenheid bent om op (korte termijn) op kraamvisite te gaan en toch graag iemand wil feliciteren. 

Als u een geboorteboeket bij Borduur Kado besteld word deze geleverd door een van onze samenwerkende bloemisten in Nederland, die het dichtbij het afleverpunt zit, zodat de bloemen altijd dagvers zijn. Dit geboortebloemen worden geleverd met een knuffelbeer. Let op: Onze bloemisten werken met seizoensgebonden artikelen, hierdoor kunnen de bloemen en/of de knuffelbeer iets afwijken van de foto. 

U kunt zelf aangeven of u een standaard boeket, middengroot boeket of groot boeket bloemen wilt bestellen. Verder heeft u de mogelijkheid om een bijpassende vaas of een lekker doos 
bonbons mee te bestellen. Deze Belgische bonbons (Gewicht: 250g) zijn leverbaar in verschillende smaken en vullingen die prachtig verpakt zijn in een matgoud doosje met decoratie. 
Foto('s):
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 29,99 *
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |