Buddy Beer met Naam

Bent u op zoek naar een beren leuk kraamcadeau geborduurd met naam? Dan is een kraamcadeau van Buddy Beer een origineel cadeau om te geven. We borduren meerdere leuke babyartikelen met dit schattige berenhoofdje. Zo vind u bij Borduur Kado leuke babymutsjes, fleecedekens, badcapen, slabbetjes, labeldoekjes en knuffels waar we het berenhoofdje op hebben geborduurd. Mocht u het leuk vinden, dan kunt u ook de naam van het baby meisje of de baby jongen op de artikelen laten borduren. Op de site van Borduur Kado vind u tal van leuke kraamcadeaus in allerlei kleurtjes die u kunt combineren met de artikelen van Buddy Beer, zodat u in een handomdraai gemakkelijk en snel een kraammand of kraampakket kunt samenstellen voor een kraambezoek. 


Bezig met laden...

Wie is Buddy Beer

Buddy Beer is een leuk bruin beertje. Buddy Beer heeft een App met verhaaltjes geschikt voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. De App is verkrijgbaar in de App Store en Play Store. Naast dat u de verhaaltjes via de App kunt downloaden is het eerste verhaaltje 'Buddy Beer - de ballon' ook verkrijgbaar als prentenboekje. Dit is een leuk voorleesboekje om te geven als kraamcadeau of verjaardagscadeau in combinatie met mooie geborduurde artikelen. Buddy Beer artikelen worden niet alleen verkocht als kraamcadeau, maar worden ook besteld door diverse kinderdagverblijven en kinderopvangcentra die de peuters en kleuters voorlezen uit het prentenboekje.

Samenwerking met Buddy Beer

Een aantal jaren geleden zijn we benaderd door de schrijfster/ontwerpster van Buddy Beer voor het borduren van verschillende kraamcadeaus en verjaardagscadeaus met het berenhoofdje er op, die in combinatie met het prentenboekje veel verkocht worden.

Buddy Beer met naam bestellen

Via de site van Borduur Kado kunt u artikelen van Buddy Beer snel en gemakkelijk bestellen. U kunt zelf aangeven of u de artikelen met of zonder naam wilt bestellen en in welke kleur. Heeft u andere artikelen soorten in onze webshop gezien waar u graag het berenhoofdje op geborduurd wilt hebben, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen door contact op te nemen per telefoon, mail of WhatsApp. We helpen u graag verder om uw Buddy Beer artikelen te kunnen bestellen.


Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |