Speciale thema's

Bij een speciaal feest of tijdens feestdag zoals moederdag, valentijnsdag of kerst, bent u altijd opzoek naar het juiste cadeau om te geven. En ook al lijkt het soms moeilijk om weer een leuk cadeau te vinden men kan niet lege handen aankomen. Een feestdagen cadeau moet iets bijzonders zijn dat in de lijn ligt met het feest zelf. Als het dan gaat om een echt persoonlijk en uniek geschenk dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Borduur Kado bieden wij u namelijk veel keuze uit de leukste artikelen voor alle feestdagen.

Zoals gezegd is het kernwoord bij ons gepersonaliseerd. En dat doen we met borduurwerk op onze artikelen. Dit natuurlijk wel op een manier waarbij u het voordeel ontdekt. Zo kunt u in tegenstelling tot andere aanbieders gewoon een kleine oplage bij ons bestellen. Of het nu gaat om één artikel of honderd, u bestelt het allemaal even makkelijk bij ons. Als het gaat om een feestdagen cadeau dan bent u bij ons op de juiste plek. Neem eens rustig de tijd om door ons aanbod te kijken. Ook voor uw feest hebben wij een uniek cadeau.

Alle keuze voor uw feestdagen cadeau

Is er iemand jarig? Een bijzondere dag natuurlijk, maar dat kan ook gezegd worden bij een geboorte of iemand die afstudeert. Toch hebben al deze dagen iets gemeenschappelijk. Deze gebeurtenissen worden nooit vergeten en zijn in alle opzichten uitzonderlijk. Dat moet dan ook gelden voor het feestdag cadeau zelf. Daarom ontdekt u bij Borduur Kado voor alle feestdagen de nodige categorieën. Voorbeelden zijn:
Moederdag
Vaderdag
Valentijnsdag
Examenfeest
Kraamfeest
Doopfeest
Communie
Kerstcadeau
Verlovingsfeest cadeau
Trouwfeest
Jubileumfeest
Abraham en Sarah
Pensioen 

 Voor elke gelegheid verkopen wij een passend en cadeau.

Of het nu gaat om een gepersonaliseerde afstudeerbeer, handdoeken met de trouwdatum en ringen of een geboortebeer met naam? Voor elke feestelijke gelegenheid verkopen wij een passend cadeau. We verkopen een ruim assortiment originele cadeaus geborduud met naam of logo. Heeft u speciale wensen dan kunt u altijd vrijblijven contact opnemen om te kijken of we u hierbij zouden kunnen helpen. Een feestdagen cadeau wordt pas echt bijzonder en uniek als u deze bij ons bestelt.


Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |