Geen kraamvisite maar raamviste

Geen kraamvisite maar raamviste

Geen kraamvisite maar raamvisite:

Door het corona virus mag op dit moment helaas niemand op kraamvisite komen bij een pasgeboren baby. Dit is een grote teleurstelling voor iedereen die in deze periode zwanger is of net een kind heeft gekregen. Veel ouders hadden de geboorte van hun kind heel anders voorgesteld en hadden graag een groot kraamfeest, babyshower of gezellige kraamvisies in gedachten. Jammer genoeg mag helaas het baby geluk wegens de omstandigheden nu niet groots gevierd worden.
Veel kersverse ouders willen toch graag hun kleine wondertje laten zien aan familie, vrienden, collega’s, buren en andere bekenden. Nu kraamvisite in deze tijd niet mogelijk is houden veel ouders in plaats van een kraamfeest of kraamvisite een raamviste bezoek. Familie, vrienden en bekenden kunnen op afspraak langskomen. De vader en moeder showen hun kindje dan even voor het raam, zodat iedereen toch even de baby kan bewonderen.
Ouders zetten dan stoelen en een tafeltje buiten klaar waar iedereen beschuit met muisjes kan eten. Ondertussen staan de papa en mama voor het raam met de baby zodat iedereen het wondertje op afstand toch even kan zien. Na afloop is er een mogelijkheid dat de visite een kraamcadeau, voor de baby neerzet, zodat de ouders die kunnen uitpakken.
Zoekt u nog voor uw kraambezoek een bijzonder kraamcadeau dan kunt u in de rubriek kraamcadeau met naam verschillende leuke kraamcadeaus bestellen voor de pasboren baby.

Kraamcadeau opsturen.

Heeft u een geboortekaartje ontvangen en kunt u niet op kraamvisite komen dan kunt u bij ons van Borduur Kado uw kraamcadeau online bestellen en laten bezorgen bij de kersverse ouders. Op onze website vind u een breed assortiment kraamcadeaus die u kunt laten borduren met naam of leuke tekst zoals: badcape, badjassen, slabbetjes, labeldoekjes, knuffels, knuffelpoppetjes, speendoeken, fleecedekens, geboorteberen, babymutsen, handdoeken met leuke baby afbeeldingen en nog veel meer baby artikelen in diverse kleuren voor zowel jongens als meisjes. U kunt gemakkelijk een kraamcadeau bestellen en daarnaast kunt u bij ons ook een kraammand, kraampakket of 10 dagenpakket laten samenstellen. Indien gewenst pakken we uw kraamcadeau voor u in en sturen we het op naar het door u gewenste afleveradres en doen we er een gratis kaartje met uw persoonlijke tekst bij. Bestel u kraamcadeau gemakkelijk en snel bij Borduur nl.
    23-04-2020 00:20     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]