Handdoek met naam geborduurd

Bij ons van Borduur Kado bent u aan het juiste adres voor gepersonaliseerde cadeaus geborduurd met naam, zoals een mooie handdoek met naam. Net als bij ons overige aanbod geborduurde cadeaus met naam zijn de handdoeken geschikt voor allerlei gelegenheden. U vindt bij ons een handdoek met naam voor talloze thema’s. Denk hierbij aan feesten als:

 • speciale verjaardagsfeesten zoals van Abraham en Sarah of een pensionering;
 • afscheidscadeautjes voor de leukste meester of liefste juf;
 • bedankcadeau voor de coach of trainer aan het eind van een trainingsseizoen;
 • mooie herinnering voor bijvoorbeeld trouwcadeaus om te geven als cadeau op een trouwdag, huwelijksfeest, verlovingsfeest of jubileumfeest;
 • een leuk cadeau om te geven aan een kind dat moet afzwemmen voor zijn of haar zwemdiploma;
 • een mooie handdoek met naam als cadeau voor iemand die jarig is;
 • een speciale herinnering voor iemand die is geslaagd voor zijn diploma;
 • een persoonlijk en origineel bedankje voor uw secretaresse op landelijke Secretaressedag.

U kunt het zo gek niet verzinnen of wij hebben een passend aanbod aan geborduurde handdoeken voor het thema. Vind bij ons een cadeau dat een zeer persoonlijk tintje geeft aan iedere gelegenheid. Leuk voor vrienden en familie en handig als relatiegeschenk voor bedrijven. Een goede manier om uw medewerkers te verrassen met leuke handdoeken waarop uw logo geborduurd is. Dit is een mooi cadeau en een effectieve promotie in één. Ook onze handdoeken zijn gemakkelijk te bestellen, snel bezorgd en eenvoudig te personaliseren. U heeft keuze uit verschillende kleuren handdoek met naam. Zit de door u gewenste kleur niet in ons aanbod? Neem gerust contact op, bijvoorbeeld via e-mail of Whatsapp en wij helpen u snel verder. 


Bezig met laden...

De verschillende thema’s voor een handdoek met naam


Een handdoek met naam is bij ons leverbaar voor heel veel verschillende gelegenheden. U heeft alle keuze voor het lettertype, de kleur garen en natuurlijk de verschillende handdoeken. Ook een logo kan natuurlijk geborduurd worden, wat ideaal is voor bedrijven en organisaties. Zo kunt u een handdoek met naam laten borduren voor onder meer:

Een bijzondere verjaardag, bijvoorbeeld een origineel verjaardagscadeau voor iemand die 18 jaar, 21 jaar, 50 jaar, 65 jaar oud wordt.
Een handdoek met naam is leuk als kraamcadeau of om te verwerken in een kraammand.
Bent u uitgenodigd op een trouwfeest? Wij leveren u snel een mooi aandenken aan deze trouwdag met namen van het bruidspaar en de trouwdatum geborduurd.
Viert u uw trouwdag met een bijzonder jubileumgetal? Wij borduren handdoeken met namen en een jubileumtrouwdatum.
Is er iemand verhuisd en zoekt u een leuk cadeau voor een housewarming? Dan is een handdoek of een badlaken met naam een leuk cadeau om te geven voor hun nieuwe badkamer.

Een geborduurde handdoek met naam als relatiegeschenk

Een bekend probleem als een bedrijf op zoek is naar geborduurde relatiegeschenken is de hoogte van de oplage. Bij ons bedrijf maakt het niet uit of u twee, twintig of tweehonderd handdoeken bestelt. Van kleine tot grote oplages, wij geven u alle keuze om te beschikken over unieke geborduurde handdoeken met logo. Bij grote orders werken wij graag met u samen om de beste deal te realiseren. Voor meer informatie of een offerteprijs voor geborduurde handdoeken met logo kunt u vrijblijvend contact opnemen.
Een geborduurde handdoek met logo bestelt u bij Borduur Kado omdat:

 • Alles wordt verzorgd door ons eigen borduurbedrijf, zodat we alles kunnen afstemmen op uw wensen.
 • Wij regelen alles van A tot Z, waarbij persoonlijk contact en advies bij ons voorop staan.
 • Van alle logo’s die we digitaliseren bewaren we de borduurkaarten in ons archief, waardoor u bij een vervolgorder niet opnieuw instelkosten hoeft te betalen.
 • Wij beschikken over meerdere borduurmachines. Hierdoor kunnen we ook grote orders snel leveren.
 • Al onze artikelen worden geborduurd met industrieel garen dat aan hoge kwaliteitseisen voldoet. Ons borduurgaren is kleurvast en vervaagt niet na veelvuldig wassen.
 • Bedrukte logo’s kunnen gaan vervagen na veelvuldig wassen. Onze handdoeken worden allemaal geborduurd en dat is kiezen voor kwaliteit, want dit blijft altijd mooi.
 • Wij borduren voor grote bedrijven en kleine bedrijven. Op dit moment borduren we voor ruim 900 bedrijven, verenigingen en instellingen relatiegeschenken met logo. Of u nu 1, 5, 25, 100 of 200 stuks wilt bestellen, alles is mogelijk bij ons.
 • Wij hebben een eigen inpakafdeling, waardoor u uw cadeauartikelen feestelijk kunt laten verpakken in bijvoorbeeld cellofaan, met mooie cadeaulinten of luxe cadeautassen.
 • Indien gewenst kunnen relatiegeschenken met logo rechtstreeks naar de cadeauontvanger verstuurd worden. Na verzending ontvangt u van ons een verzendbevestiging en de track & trace code van uw bestelling, indien deze als pakketpost is verzonden.


Wij hanteren altijd scherpe prijzen, een snelle levertijd en een zeer hoge kwaliteit. Heeft u bijzondere wensen die niet aan bod komen bij het bestellen? Dan hoeft u ons slechts één mail te sturen, waarna wij zo goed mogelijk proberen uw wensen te vervullen. Datzelfde geldt ook voor een logo, dat u digitaal naar ons kunt sturen. Bestel gemakkelijk en snel uw handdoek met naam bij Borduur Kado.nl.


Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |