Handdoek met naam

Handdoek met naam voor een kraamcadeau

Een handdoek met naam, tekst of eventueel een leuke afbeelding is een kraamcadeau waar ouders en ook het kind ook op latere leeftijd nog veel plezier van kan hebben. Een handdoek met naam wordt dan ook regelmatig als geboortecadeau besteld. De kleurtinten wit, lichtroze, fuchsia roze, lichtblauw en turquoise blauw zijn hardlopende kleurtinten die vaak besteld worden en die hebben daarom ook standaard in ons assortiment, wilt u liever een andere kleur handdoek bestellen dan kunt u altijd contact opnemen en informeren naar de mogelijkheden. Hieronder vind u verschillende handdoeken met naam, tekst en afbeelding afbeeldingen. 


Bezig met laden...
Handdoek met Naam Lichtroze / Babyroze
Handdoek met Naam Lichtroze / Babyroze
€ 11,99 *
Prijs per stuk
Handdoek met naam donker roze
Handdoek met naam donker roze
€ 11,99 *
Prijs per stuk
Handdoek lichtblauw met Naam
Handdoek lichtblauw met Naam
€ 11,99 *
Prijs per stuk
Handdoek Blauw met Naam
Handdoek Blauw met Naam
€ 11,99 *
Prijs per stuk
Handdoek met Naam Wit
Handdoek met Naam Wit
€ 11,99 *
Prijs per stuk
Handdoek met naam ecru
Handdoek met naam ecru
€ 11,99 *
Prijs per stuk
Handdoek met naam Grijs
Handdoek met naam Grijs
€ 11,99 *
Prijs per stuk
Handdoek met naam Mint
Handdoek met naam Mint
€ 11,99 *
Prijs per stuk
Handdoek met Naam & Leeftijd
Handdoek met Naam & Leeftijd
€ 15,99 *
Prijs per stuk
Zeeppompje met naam of tekst
Zeeppompje met naam of tekst
€ 14,99 *
Prijs per stuk
Abraham / Sarah Handdoek 50 jaar
Abraham / Sarah Handdoek 50 jaar
€ 15,99 *
Prijs per stuk
romantisch cadeau handdoek
romantisch cadeau handdoek
€ 15,99 *
Prijs per stuk
Veel geluk cadeau klavertje vier
Veel geluk cadeau klavertje vier
€ 15,99 *
Prijs per stuk
Liefdes handdoek met beren
Liefdes handdoek met beren
€ 15,99 *
Prijs per stuk
Liefdes handdoek
Liefdes handdoek
€ 15,99 *
Prijs per stuk
Valentijn handdoek
Valentijn handdoek
€ 15,99 *
Prijs per stuk
Voetbal handdoek met Naam
Voetbal handdoek met Naam
€ 15,99 *
Prijs per stuk
Handdoek Verkeersbord, Naam + Leeftijd
Handdoek Verkeersbord, Naam + Leeftijd
€ 15,99 *
Prijs per stuk
Letter washandjes
Letter washandjes
€ 3,99 *
Prijs per stuk
Samenwonen cadeau
Samenwonen cadeau
€ 15,99 *
Prijs per stuk
Rijbewijs gehaald cadeau
Rijbewijs gehaald cadeau
€ 15,99 *
Prijs per stuk

Een handdoek is een mooi alternatief voor het bosje bloemen.

Heeft u iets te vieren en zoekt u snel een cadeau dan kopen veel mensen een bos bloemen. Bloemen zijn mooi maar helaas zijn ze na een paar weken uitgebloeid en moet het weggooit worden. Een handdoek is een blijvend en bruikbaar cadeau.

U vindt bij ons een handdoek met naam voor talloze thema’s. Denk hierbij aan feesten als:

 • speciale verjaardagsfeesten zoals van Sweet Sixteen, Abraham en Sarah of een pensionering, het behalen van een speciale leeftijd zoals: 70, 85 of 100;
 • een handdoek met naam en leuke afbeelding als kraamcadeau of als leuk item in een kraammand; 
 • Een handdoek met afbeelding van een geboortekaartje;
 • afscheidscadeautjes voor de leukste meester of liefste juf;
 • bedankcadeau voor de coach of trainer aan het eind van een trainingsseizoen;
 • Delftsblauw handdoek voor het Ik hou van Holland thema; 
 • mooie herinnering voor bijvoorbeeld trouwcadeaus om te geven als cadeau op een trouwdag, huwelijksfeest, verlovingsfeest of jubileumfeest;
 • een leuk cadeau om te geven aan een kind dat moet afzwemmen voor zijn of haar zwemdiploma;
 • een doop handdoek speciaal voor een doopviering.
 • een mooie handdoek met naam als cadeau voor iemand die jarig is;
 • een speciale herinnering voor iemand die is geslaagd voor zijn diploma;
 • een persoonlijk en origineel bedankje voor uw secretaresse op landelijke Secretaressedag.

U kunt het zo gek niet verzinnen of wij hebben een passend aanbod aan geborduurde handdoeken voor het thema. Vind bij ons een cadeau dat een zeer persoonlijk tintje geeft aan iedere gelegenheid. Leuk voor vrienden en familie en handig als relatiegeschenk voor bedrijven. Een goede manier om uw medewerkers te verrassen met leuke handdoeken waarop uw logo geborduurd is. Dit is een mooi cadeau en een effectieve promotie in één. Ook onze handdoeken zijn gemakkelijk te bestellen, snel bezorgd en eenvoudig te personaliseren. U heeft keuze uit verschillende kleuren handdoek met naam. Zit de door u gewenste kleur niet in ons aanbod? Neem gerust contact op, bijvoorbeeld via e-mail of Whatsapp en wij helpen u snel verder.

Kenmerken en wasvoorschriten van badtextiel

Badstof  is een poolweefsels, waar het tijdens de verschillende productie processen ertoe kan leiden dat hier en daar een (los)draadje uitsteekt. Ga hier niet aan trekken, dit gewoon zo kort mogelijk afknippen. Dit kan geen kwaad, de badstof lijdt daar niet onder omdat hiermee het grondweefsel niet beschadigd wordt. Ook als je per abuis ergens achter blijft haken en er een lusje loskomt, dit gewoon afknippen. Ga er nooit aan trekken om blijvende schade (halen) aan het grondweefsel te voorkomen. Handdoeken zijn gemaakt van badstof.  Badstof is een hoogpolig weefsels, waar het tijdens de verschillende productie processen ertoe kan leiden dat hier en daar een (los)draadje uitsteekt. Ga hier niet aan trekken, dit gewoon zo kort mogelijk afknippen. Dit kan geen kwaad, de badstof lijdt daar niet onder omdat hiermee het grondweefsel niet beschadigd wordt. Ook als je per abuis ergens achter blijft haken en er een lusje loskomt, dit gewoon afknippen. Ga er nooit aan trekken om blijvende schade (halen) aan het grondweefsel te voorkomen.

Wasvoorschriften. Volg de instructies op het product label goed, om zo de kwaliteit van de handdoeken optimaal behouden.

* Ga er nooit aan trekken om blijvende schade (halen) aan het grondweefsel te voorkomen. 

De verschillende thema’s voor een handdoek met naam

Een handdoek met naam is bij ons leverbaar voor heel veel verschillende gelegenheden. U heeft alle keuze voor het lettertype, de kleur garen en natuurlijk de verschillende handdoeken. Ook een logo kan natuurlijk geborduurd worden, wat ideaal is voor bedrijven en organisaties. Zo kunt u een handdoek met naam laten borduren voor onder meer:

Een bijzondere verjaardag, bijvoorbeeld een origineel verjaardagscadeau voor iemand die 18 jaar, 21 jaar, 50 jaar, 65 jaar oud wordt.

Een handdoek met naam is leuk als kraamcadeau of om te verwerken in een kraammand.
Bent u uitgenodigd op een trouwfeest? Wij leveren u snel een mooi aandenken aan deze trouwdag met namen van het bruidspaar en de trouwdatum geborduurd.

Viert u uw trouwdag met een bijzonder jubileumgetal? Wij borduren handdoeken met namen en een jubileum trouwdatum. In de rubriek jubileum cadeau vind u verschillende thema handdoeken, zoals katoenen huwelijk, koperen huwelijk, zilveren huwelijk, gouden huwelijk, diamanten huwelijk enz.

Heeft u binnenkort een doopvieren in de kerk en wilt u een leuke handdoek met naam van uw kind en doop thema bestellen speciaal voor de doop van uw kindje? Of wilt u graag een doop cadeau om te geven tijdens een doopfeest dan kunt u in de rubriek Doop cadeau een mooie handdoek bestelen.

Is er iemand verhuisd en zoekt u een leuk cadeau voor een housewarming? Dan is een handdoek of een badlaken met naam een leuk cadeau en zeer handig om te geven voor hun nieuwe badkamer.

Handdoek met naam en afbeelding

Bij een handdoek met naam kunt u kiezen tussen twee mogelijkheden. U kunt de naam op de handdoekrandlaten borduren. De letterhoogte is dan 25 mm. hoog. U kunt ook een naam groter onder de handdoek laten borduren. De letterhoogte van de naam is dan 35 mm hoog. Indien u een naam onder de rand wilt laten borduren kunt u ook nog een leuke afbeelding extra laten borduren. Op deze manier kunt u een handdoek met een speciale thema laten maken zoals, een handdoek met kroontje voor King en Queen of geboortelogo, sterrenbeeld, sport handdoek of een afbeelding geboortekaartje. 

Een geborduurde handdoek met naam als relatiegeschenk

Een bekend probleem als een bedrijf op zoek is naar geborduurde relatiegeschenken is de hoogte van de oplage. Bij ons bedrijf maakt het niet uit of u twee, twintig of tweehonderd handdoeken bestelt. Van kleine tot grote oplages, wij geven u alle keuze om te beschikken over unieke geborduurde handdoeken met logo. Bij grote orders werken wij graag met u samen om de beste deal te realiseren. Voor meer informatie of een offerteprijs voor geborduurde handdoeken met logo kunt u vrijblijvend contact opnemen.
Een geborduurde handdoek met logo bestelt u bij Borduur Kado omdat:

 • Alles wordt verzorgd door ons eigen borduurbedrijf, zodat we alles kunnen afstemmen op uw wensen.
 • Wij regelen alles van A tot Z, waarbij persoonlijk contact en advies bij ons voorop staan.
 • Van alle logo’s die we digitaliseren bewaren we de borduurkaarten in ons archief, waardoor u bij een vervolgorder niet opnieuw instelkosten hoeft te betalen.
 • Wij beschikken over meerdere borduurmachines. Hierdoor kunnen we ook grote orders snel leveren.
 • Al onze artikelen worden geborduurd met industrieel garen dat aan hoge kwaliteitseisen voldoet. Ons borduurgaren is kleurvast en vervaagt niet na veelvuldig wassen.
 • Bedrukte logo’s kunnen gaan vervagen na veelvuldig wassen. Onze handdoeken worden allemaal geborduurd en dat is kiezen voor kwaliteit, want dit blijft altijd mooi.
 • Wij borduren voor grote bedrijven en kleine bedrijven. Op dit moment borduren we voor ruim 900 bedrijven, verenigingen en instellingen relatiegeschenken met logo. Of u nu 1, 5, 25, 100 of 2000 stuks wilt bestellen, alles is mogelijk bij ons.
 • Wij hebben een eigen inpakafdeling, waardoor u uw cadeauartikelen feestelijk kunt laten verpakken in bijvoorbeeld cellofaan, met mooie cadeaulinten of luxe cadeautassen.
 • Indien gewenst kunnen relatiegeschenken met logo rechtstreeks naar de cadeauontvanger verstuurd worden. Na verzending ontvangt u van ons een verzendbevestiging en de track & tracé code van uw bestelling, indien deze als pakketpost is verzonden.


Wij hanteren altijd scherpe prijzen, een snelle levertijd en een zeer hoge kwaliteit. Heeft u bijzondere wensen die niet aan bod komen bij het bestellen? Dan hoeft u ons slechts één mail te sturen, waarna wij zo goed mogelijk proberen uw wensen te vervullen. Datzelfde geldt ook voor een logo, dat u digitaal naar ons kunt sturen. Bestel gemakkelijk en snel uw handdoek met naam bij Borduur Kado.nl.


Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]