De handdoek met naam is het nieuwe alternatief voor een boeket bloemen. Het nieuwe alternatief voor een boeket bloemen is de handdoek met naam. Als u word uitgenodigd voor een verjaardag, housewarming of afscheidsfeest dan is het altijd weer de vraag: "Wat kunnen we geven als cadeau?". Veel mensen hebben alles al of geen specifieke cadeau wensen en dan wordt er al snel gedacht aan een bos bloemen.

Dagelijks worden er duizenden bloemen gekocht en cadeau gegeven als verjaarscadeau, afscheidscadeau, cadeau voor een nieuwe woning en natuurlijk ook bij speciale feestgelegenheden (valentijnscadeau, moederdagcadeau, verlovingscadeau, huwelijkscadeau, trouwdag cadeau, jubileum cadeau, examenfeest cadeau, cadeau voor rijbewijs enz.).  Bloemen zijn mooi om te geven en ook mooi om te krijgen, maar jammer genoeg kan iemand maar 1 a 2 weken lang genieten van een boeket bloemen.

Een oplossing en tevens een leuk alternatief voor dit probleem is om een duurzaam cadeau te geven. Hierdoor kiezen steeds meer mensen voor een alternatief cadeau om te geven zoals handdoek met naam of tekst, badlaken met naam of korte tekst, keukenschort met naam enz.

Naast particuliere klanten kiezen ook steeds meer bedrijven voor een duurzaam relatiegeschenk geborduurd met logo. De meest verkochte duurzame relatiegeschenken zijn handdoek met logo, badlakens met logo en daarnaast verkopen we ook regelmatig keukenschorten en bbq schorten geborduurd met logo.

Hieronder vind u een aantal cadeau tips die we wij van Borduur Kado veel verkopen zodat u een beetje inspiratie heeft voor het ontwerpen van een leuk en origineel cadeautje.
en natuurlijk ook bij speciale feestgelegenheden  (valentijnscadeau, moederdagcadeau, verlovingscadeau, huwelijkscadeau, trouwdag cadeau, jubileum cadeau,  examenfeest cadeau, cadeau voor rijbewijs enz.).  

Op onze site van Borduur Kado vind u een aantal cadeautips die we veel verkopen zodat u een beetje inspiratie heeft voor het ontwerpen van een leuk en origineel cadeautje. Mocht u relatiegeschenk er niet tussen staan dan kunt u altijd contact opnemen, zodat we kunnen kijken of we dit geborduurde cadeau alsnog voor u kunnen leveren.
  Borduur Kado     28-11-2017 14:56     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |