Handdoek met naam geborduurd

Bij Borduur Kado vindt u een breed assortiment aan cadeauartikelen, zoals een handdoek met naam. Een handdoek is leuk om cadeau te geven en zeer handig om te hebben. Een handdoek gebruikt u veel in de badkamer, maar is ook makkelijk mee te nemen naar het zwembad, een sauna of op vakantie. Naast handdoeken vindt u bij ons leuke bijpassende cadeauartikelen zoals badjassen, knuffels en badlakens. Veel van onze artikelen kunt u laten borduren met naam of korte tekst. De handdoek is verkrijgbaar in verschillende kleuren en geschikt voor tal van gelegenheden. Wij borduren cadeauartikelen zoals een handdoek met naam en relatiegeschenken met logo. 


Bezig met laden...

Bij Borduur Kado vindt u een ruime collectie cadeauartikelen.

Mocht u iets zoeken wat we niet in ons assortiment hebben, dan kunt u altijd vrijblijvend informeren of we het gewenste artikelen alsnog kunnen borduren. Bijzonder aan ons bedrijf zijn de uitgebreide mogelijkheden voor het borduren. De combinatie van uiteenlopende artikelen en borduurmogelijkheden geeft u alle kans om te beschikken over leuke en unieke geschenken of promotiemateriaal.

 

Handdoeken met naam en afbeelding

Van de vele gebeurtenissen die we in ons leven meemaken is een geboorte een heel bijzonder moment. Naast een naam of geboortedatum is het ook mogelijk een kleine afbeelding te borduren boven de naam van bijvoorbeeld een auto, olifant, brandweer, vlinder of een andere leuke afbeelding. 

·*           Een jubileumcadeau voor een trouwjubileum van 1, 5, 12,5 25, 40 of 50 jaar;

·*           Een persoonlijk cadeau voor iemand die net is afgestudeerd en een diploma heeft gehaald;

*          Het cadeau voor het behalen van een kind zijn zwemdiploma A, B of C;

*·           Een geschenk voor de housewarming van iemands nieuwe woning.

Bij elk product is het eenvoudig om aan te geven hoe u het product het liefst geborduurd ziet worden.. U kiest bij ons snel en gemakkelijk het lettertype en de kleur voor het garen. Zo kunt u eindeloos combineren om de handdoek met naam te personaliseren. Naast handdoeken met naam borduren we ook veel handdoeken met logo. Dit is natuurlijk leuk voor bedrijven, werkgevers of verenigingen.

 

Een handdoek met naam goedkoop en duurzaam.

Borduurwerk van hoge kwaliteit valt bij ons samen met een voordelige prijs.  Maar het zijn niet alleen de prijs en de kwaliteit die ons onderscheidend maken. Bij Borduur kado bent u niet verplicht tot een minimum afname. Wij nemen zowel kleine als grote opdrachten aan, ook als het gaat om logo’s. Wij helpen u graag met het vinden van een leuk relatiegeschenk dat we kunnen borduren met uw logo. Als wij van uw logo een digitaal borduurontwerp moeten maken voor het borduren, dan zijn de instelkosten hiervoor eenmalig. Uw logo wordt zorgvuldig bewaard in ons archief, zodat we bij een vervolgbestelling uw logo weer kunnen gebruiken. Als u bij uw eerste bestelling handdoeken met logo bestelt en bij een tweede bestelling een ander relatiegeschenk wenst waarbij het logo groter of kleiner moet zijn, dan passen we het logoformaat kosteloos voor u aan. Op die manier kunt u gemakkelijk variëren tussen verschillende relatiegeschenken met logo. Bestel snel op Borduurkado.nl of neem voor meer informatie over handdoeken met naam contact met ons op.


Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |