Albast huwelijkcadeau 75 jaar getrouwd huwelijkscadeau

Als een echtpaar 75 jaar getrouwd is noemt men het jubileum huwelijksjaartal van zeventig een platina huwelijk. Maar weinig mensen halen het bijzondere jubileum jaartal van zeventig jaar. Vanwege de hoge leeftijd van het echtpaar wordt er vaak geen heel groot feest georganiseerd en viert me het meestal alleen met de kinderen, kleinkinderen en soms ook nog de achter klein kinderen. Door andere familie leden, vrienden of kennissen van het jubileum echtpaar worden er vaak nog wel cadeautjes gegeven of opgestuurd.

Bent u opzoek bent naar een jubileum cadeau voor een bruidspaar die 75 jaar getrouwd is. Dan is een cadeau met namen van het bruidspaar en jubileum getal een leuk cadeau om te geven. Een Platina huwelijk wordt ook soms een Platinum huwelijk of een Platina bruioft genoemd en per land kan het ook nog wel eens verschillen. Mocht u liever een papieren huwelijk als benaming op de handdoek geborduurd willen hebben kunt u altijd een email sturen met dit verzoek, zodat we dit voor u kunnen regelen.

 
De jubileum handdoek wordt geleverd incl namen trouwringen en namen van het bruidspaar. Daarbij wordt standaard het jubileum jaartal (zie afbeeldingen foto) geborduurd. Indien u graag een ander jubileum jaar op de handdoeken geborduurd wilt hebben die we niet in ons assortiment hebben kunt u altijd mailen of bellen zodat we een handdoek met een ander jubileum jaartal kunnen maken voor u.

De handdoeken worden per stuk geleverd. Wanneer u 2 trouwhanddoeken of meer besteld, betaald u een voordeelprijs en zullen we bij de 2de handdoek de namen autotmatisch omdraaien (handdoek 1: naam bruid / naam bruidegom + handdoek 2: naam bruidegom + naam bruid). Deze korting wordt automatisch verwerkt tijdens uw bestelling.
 
* Trouwdag handdoek (1 handdoek): prijs € 14,95 euro
* Jubileum voordeelset (2 handdoeken) setprijs € 24,95 euro
* Huwelijk voordeelset luxe (4 handdoeken) setprijs: € 39,95 euro


Zoekt u een huwelijkscadeau voor een ander jubileum jaartal, zoals bijvoorbeeld een papieren huwelijk, gouden huwelijk, dimanten huwelijk enz. dan is dit ook mogelijk. Kijk voor een overzicht van alle mogelijkheden in de rubriek jubileumcadeaus en huwelijksverjaardag kado's. Een Albast huwelijk cadeau voor een 75 jarig huwelijkdag besteld u gemakkelijk en snel bij Borduur Kado.nl
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 14,99 *
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

Staffelprijzen

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 14,99 *

2 of meer

€ 12,47 *

4 of meer

€ 9,98 *

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten
Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |