Magic Love Candle is een leuk huwelijkscadeau om te geven als huwelijksgeschenk.Deze romantisch liefdes kaars is een sfeervolle LED kaars die aan de buitenkant lijkt op een echte kaars en aan de binnenkant een letkaars is met een betoverende bewegende vlam die laat lijken alsof er een echte kaars. Aan de onderkant van de kaars zit een timer die u kunt instellen zodat de kaars 6 uur aan staat en 18 uur staat.Dankzij de exclusieve techniek geniet u meer dan 200 uren van veilig en sfeervol kaarslicht die overal in huis neer gezet kan worden.

De Magic Love Candle wordt regelmatig verkocht bij onze geborduurde trouwhanddoeken met naam of verwerkt in een huwelijkscadeaumand op een bruiloftsfeest. Een aantal andere voorbeelden waarbij deze Magic Love Candles ook worden verkocht zijn; verjaardagscadeaus, verlovingscadeaus, cadeau voor moederdag, een kleinigheidje voor mensen die zijn verhuist of zijn samen gaan wonen em als kerst decoratie. 
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 9,99 *
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |