Jubileum cadeau is een origineel trouwdag cadeau

Jubileum cadeau is een origineel trouwdag cadeau

Jubileum cadeau is een origineel trouwdag cadeau.

Bent u opzoek naar een origineel relatiecadeau om te geven op jullie trouwdag of bent uitgenodigd voor een jubileumfeest en zoekt u een persoonlijk cadeau om te geven aan het jubileum bruidspaar? Bij Borduur Kado vind u een breed assortiment huwelijkscadeaus, jubileumgeschenken en andere romantische cadeaus die we kunnen personaliseren met namen, trouwdatum en eventueel jubileum jaar. In de rubriek jubileum cadeau kunt u verschillende cadeau bestellen om zo uw echtgenoot of het jubileum echtpaar te kunnen verassen.
 


Verschillende trouwcadeaus voor verschillende jubileum jaren.

Voor verschillende jubileum jaartallen verkopen we verschillende geborduurde trouwdag geschenken. Inmiddels zijn er nu een aantal klanten die elk speciaal jubileum jaar weer iets nieuws laat borduren als jubileum geschenk als cadeau voor hun jubileum verjaardag. 

Een jubileum van een bruiloft wordt ook wel een huwelijksverjaardag genoemd. De meeste echtparen vieren een trouwdag alleen met hun partner en eventueel kinderen. Bij speciale jubilieum jaartallen, zoals 12,5 jaar, 25 jaar en 50 jaar wordt een trouwdag vaak groter gevierd met bijvoorbeeld een jubileum feest.

Voor veel echtparen is een trouwdag weer een bijzonder moment om weer even terug te kunnen denken aan de mooie trouwdag. Wilt u uw partner eens verrassen met een persoonlijk cadeau met een romantisch tintje dan is een gepersonaliseerd cadeau altijd leuk om te geven als trouwcadeau.


Hieronder vind u enkele voorbeelden:
1 jaar getrouwd 1 jarige trouwdag noemt men een katoenen huwelijk of een katoenen bruiloft. Veel mensen willen op hun 1ste trouwdag hun partner verrassen met een speciaal cadeau gemaakt is van katoen. Alle handdoeken die we bij Borduur Kado verkopen zijn gemaakt van 100 procent katoen. Deze katoenen handdoeken kunt u laten personaliseren met namen van het bruidspaar,  het getal 1 of 1 jaar getrouwd en twee trouwringen. De katoenen huwelijk handdoeken zijn dan ook een van onze best verkochte jubileum geschenken.
2 jaar getrouwd noemt men een papieren huwelijk, maar in sommige landen wordt een 2 jarig jubileum ook wel een katoenen huwelijk genoemd.

5 jaar getrouwd noemt men een houten huwelijk. Houd uw partner van een lekker wijntje of een glasje champagne dan kunt u een drankfles / wijnfles schortje met romantische tekst bestellen. Het shortje kunt u dan om een drankfles doen en die samen mooi champagne glas of wijnglas en gastendoekje met de tekst 5 jaar getrouwd verpakken op een houten dienblad. Zodat jullie houten huwelijk (trouwdag) origineel gevierd kan worden.  
10 jaar getrouwd noemt men een tin huwelijk of een tinnen bruiloft. Tn is lichtgrijs van kleur en daarom worden de tinnen trouwdag cadeaus vaak geborduurd met lichtgrijze garen.
12  1/2 jaar getrouwd heet een koper huwelijk en / of koperen bruiloft. Bij een 12,5 jarig jubileum word vaak een groot feest gegeven en dan is het juist leuk om een origineel cadeau te geven met namen van het echtpaar ter herrinering aan hun 12,5 jarige jubileum feest.
14 jaar getrouwd heet een ivoren huwelijk of ivoor bruiloft. Op speciaal verzoek van een hebben we een ivoren jubileum handdoek gemaakt. Heeft u ook een speciaal verzoek voor een jubileum jaartal die niet standaard op onze site staat kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Een van de medewerkers van Borduur Kado helpt u graag verder.
15 jaar getrouwd - kristal huwelijk - kristallen huwelijkscadeau tip
20 jaar getrouwd - porselein huwelijk - porseleinen bruiloft cadeau
25 jaar getrouwd. Bij een 25 jarig jubileum geven mensen vaak een 25 jarig huwelijksfeest. 25 jarig huwelijk noemt men ook wel een zilveren bruiloft of een zilveren huwelijk en dan worden de jubileum kado's vaak geborduurd met zilverkleurige garen.
30 jaar getrouwd - parel huwelijk - parelen jubileumfeest 
35 jaar getrouwd
noemt men een koraal huwelijk. Koraal zijn kleine zeedieren van een paar milimeter groot. Bent u opzoek naar een koralen huwelijkscadeau dan is een koralen jubileum handdoek een leuke cadeautip.
40 jaar getrouwd heet een robijn huwelijk of een robijnen builoft. 
Een robijn is edelsteen die rood van kleur is en daarom bestellen klanten vaak deze jubileum handdoeken met rood kleurige garen.

45 jaar getrouwd heet een saffier huwelijk of een saffieren bruiloft. Een saffier is een kostbare edelsteen die vaak donkerblauw van kleur is. Waardoor klanten de namen van het echtpaar vaak met donkerblauwe garen laten borduren.
50 jaar getrouwd. Als een echtpaar 50 getrouwd is heet dat een gouden bruiloft of een gouden huwelijk en dan worden de jubileum geschenken vaak geborduurd met goudkleurige garen.
55 jaar getrouwd heet een smaragden huwelijk. Bij deze jubileum handdoeken word vaak voor de donkergroene kleur garen gekozen.  

60 jaar getrouwd - diamant huwelijk - diamanten bruiloftsfeest 
65 jaar getrouwd heet een briljant huwelijk.
Bij een briljanten jubileum cadeau worden vaak i.p.v. de namen van het jubileum echtpaar de tekst opa en oma 65 jaar getrouwd geborduurd.
70 jaar getrouwd -  platina huwelijk
75 jaar getrouwd
heet een albast huwelijk. Mocht een echtpaar het mooie getal van 75 jaar getrouwd halen is een handdoek geborduurd met namen 2 trouwringen en het jubileum getal een mooi aandenken om te geven.
80 jaar getrouwd noemt men een eik huwelijk of een eiken bruiloft. De kleurtint donkerbruin zou bij deze jubileum handdoeken een mooie kleur keuze kunnen zijn.
90 jaar getrouwd heet een granieten huwelijk of een grantiet bruiloft. Het komt natuurlijk bijna nooit voor dat iemand zolang getrouwd is maar mocht iemand het willen bestellen kan de kleurtint zwart een mooie kleur keuze kunnen zijn.

Hierboven hebben we een aantal voorbeelden genoemd met verschillende jaartallen. Mocht u een jubileum handdoek willen bestellen met een ander jaartal of in een andere taal zoals bijvoorbeeld cotton wedding dan is dat ook mogelijk. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via telefoon, email of whatsapp. We helpen u graag verder. 

In de rubriek jubileum geschenken verkopen we een breed assortiment jubileum handdoeken, jubileum gastendoeken, jubileum badlakens bruidspaars badeendjes, romantische kaarsen, jubileum cadeau manden, huwelijk b

Wilt u een jubileum cadeau bestellen en heeft u advies nodig of heeft u een leuke aanvulling voor de categorie huwelijk en jubileum geschenken kunt u altijd contact opnemen info@borduurkado.nl Tips voor het uitbreiden van ons assortiment zoals een jubileum cadeau of origineel trouwcadeau zijn altijd welkom.

    12-07-2019 11:26     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]