Eiken huwelijk cadeau 80 jaar getrouwd 

Als een echtpaar 80 jaar getrouwd is noemt men dit jubileum huwelijksjaartal een eiken huwelijk. Maar weinig mensen halen dit bijzondere jubileum jaartal. Vanwege de hoge leeftijd van het echtpaar word er meestal geen groot feest georganiseerd en viert me het vaak alleen met de kinderen, kleinkinderen en soms ook nog de achter klein kinderen. Voor vrienden, buren of andere kennissen van het jubileum bruidspaar worden er vaak nog wel cadeautjes gegeven of opgestuurd.

Als u opzoek bent naar een jubileum cadeau voor een bruidspaar die 80 jaar getrouwd is is het vaak erg moeilijk om iets te geven, want meestal hebben deze mensen van alles al en worden ze overspoelt met bloemen en planten. Bij ons van Borduur Kado kunt u een origineel cadeau bestellen met een persoonlijk tintje, zoals een jubileum handdoek geborduurd met namen, trouwringen en 80 jaar erop geborduurd.

Hieronder vind u de keuzes van de verschillende lettertypes Tip: Het lettertype Comic Sans MS en Lucida Calligaphy worden door onze klanten het vaakst gekozen.

 
De handdoeken hebben een afmeting van 50 x 100 cm en zijn gemaakt van 100% katoen. De handdoek worden per stuk geleverd. Wanneer u 2 trouwhanddoeken of meer besteld, betaald u een voordeelprijs en zullen we bij de 2de handdoek de namen automatisch omdraaien (handdoek 1: naam bruid / naam bruidegom + handdoek 2: naam bruidegom + naam bruid). Deze korting wordt automatisch verwerkt tijdens uw bestelling.
 
* Trouwhanddoek (1 handdoek): prijs € 14,95 euro
* Jubileum voordeelset (2 handdoeken) setprijs 24,95 euro
* Huwelijks voordeelset luxe (4 handdoeken) setprijs: 39,95 euro


Zoekt u een huwelijkscadeau voor een ander jubileum jaartal, zoals bijvoorbeeld een katoenen huwelijk, gouden huwelijk, dimanten huwelijk enz. dan is dit ook mogelijk. Kijk voor een overzicht van alle mogelijkheden in de rubriek jubileumcadeaus en huwelijksverjaardag kado's. Een eiken huwelijk cadeau voor een 80 jarig huwelijk besteld u gemakkelijk en snel bij Borduur Kado.nl
Foto('s):
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 14,99 *
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

Staffelprijzen

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 14,99 *

2 of meer

€ 12,47 *

4 of meer

€ 9,98 *

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten
Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |