Granieten huwelijk cadeau 90 jaar getrouwd 

Als een echtpaar 90 jaar getrouwd is noemt men dit jubileum huwelijksjaartal een granieten huwelijk of een graniet bruiloft. Aangezien het echtpaar dan een zeer hoge leeftijd heeft bereikt komt dit natuurlijk maar zelden voor. Het is dan uniek als men een granieten huwelijk zou mogen beleven.

Als u opzoek bent naar een jubileum cadeau voor een bruidspaar die 90 jaar getrouwd is, dan hoort daar natuurlijk een heel bijzonder cadeau bij. Bij ons van Borduur Kado kunt u een heel origineel cadeau bestellen met een persoonlijk tintje, zoals een jubileum handdoek geborduurd met namen, trouwringen en 90 jaar erop geborduurd.
Hieronder vind u de keuzes van de verschillende lettertypes Tip: Het lettertype Comic Sans MS en Lucida Calligaphy worden door onze klanten het vaakst gekozen.

 
De handdoeken hebben een afmeting van 50 x 100 cm en zijn gemaakt van 100% katoen. De handdoek worden per stuk geleverd. Wanneer u 2 trouwhanddoeken of meer besteld, betaald u een voordeelprijs en zullen we bij de 2de handdoek de namen automatisch omdraaien (handdoek 1: naam bruid / naam bruidegom + handdoek 2: naam bruidegom + naam bruid). Deze korting wordt automatisch verwerkt tijdens uw bestelling.
 
* Trouwhanddoek (1 handdoek): prijs € 14,95 euro
* Jubileum voordeelset (2 handdoeken) setprijs 24,95 euro
* Huwelijk voordeelset luxe (4 handdoeken) setprijs: 39,95 euro


Zoekt u een huwelijkscadeau voor een ander jubileum jaartal, zoals bijvoorbeeld een katoenen huwelijk, gouden huwelijk, dimanten huwelijk enz. dan is dit ook mogelijk. Kijk voor een overzicht van alle mogelijkheden in de rubriek jubileumcadeaus en huwelijksverjaardag kado's. Een granieten huwelijk cadeau voor u 90 jarig huwelijk besteld u gemakkelijk en snel bij Borduur Kado.nl
Foto('s):
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 14,99 *
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

Staffelprijzen

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 14,99 *

2 of meer

€ 12,47 *

4 of meer

€ 9,98 *

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten
Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |