Katoenen huwelijk cadeau 1 jaar getrouwd 

Een één jarig huwelijk wordt ook wel een katoen huwelijk of katoenen bruiloft genoemd. En wat is er dan niet origineler om uw partner te verrassen met een handdoek gemaakt van 100 procent katoen. Een katoenen handdoek als huwelijkscadeau staat symbool voor uw katoenen huwelijk. Op de handdoek wordt uw naam, naam van uw partner, twee trouwringen en 1 jaar geborduurd.

Een katoen huwelijk wordt ook soms een papieren huwelijk genoemd en per land kan het ook nog wel eens verschillen. Mocht u liever een papieren huwelijk als benaming op de handdoek geborduurd willen hebben kunt u altijd een email sturen met dit verzoek, zodat we dit voor u kunnen regelen. De jubileum handdoek heeft een afmeting van 50 x 100 cm en is te bestellen in verschillende kleuren. Indien u liever een andere kleur handdoek of een grotere handdoek, zoals een badlaken, douchlaken, strandlaken of saunalaken wilt laten borduren is dit ook mogelijk (tegen een kleine meerprijs) en kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en vragen naar de verschillende mogelijkheden.

Hieronder vind u de keuzes van de verschillende lettertypes waar u uit kunt kiezen. Heeft u speciale kleurwensen kunt u altijd contact opnemen om te informeren naar de mogelijkheden. 


 
De katoenen jubileum handdoek kunt u per stuk bestellen. Wanneer u twee trouwhanddoeken of meer besteld, betaald u een voordeelprijs en zullen we bij de tweede handdoek de namen automatisch omdraaien (handdoek 1: naam bruid en naam bruidegom,  handdoek 2: naam bruidegom en naam bruid). Deze korting wordt automatisch verwerkt tijdens uw bestelling.
 
* Trouwhanddoek (1 handdoek): prijs € 14,95 euro
* Jubileum voordeelset (2 handdoeken) setprijs 24,95 euro
* Huwelijks voordeelset luxe (4 handdoeken) setprijs: 39,95 euro

Tip: Voor een kleine meerprijs kunt u leuke huwelijk badeendjes en washandjes met voorletters en trouwringen bestellen. Kijk voor een overzicht van alle mogelijkheden in de rubriek jubileumcadeaus en huwelijksverjaardag kado's. Een kantoenen huwelijk cadeau voor u 1 jarig huwelijkdag besteld u gemakkel en snel bij Borduur Kado.nl
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 14,99 *
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

Staffelprijzen

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 14,99 *

2 of meer

€ 12,47 *

4 of meer

€ 9,98 *

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten
Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |