Koperen huwelijk cadeau 12,5 jaar getrouwd 

Bij een huwelijk van 12,5 jaar getrouwd is het vaak reden voor een groot feest. Veel echtparen vieren hun koperen huwelijk met en feest voor familie en directe vrienden. Bent u opzoek naar een origineel koperen huwelijkscadeau dan is de koperen jubileum handdoek een leuk idee om cadeau te geven. De jubileum handdoek heeft een afmeting van 50 x 100 cm. Indien gewenst kunt u voor een badlaken, gastendoekje, douchlaken of saunalaken bestellen waar we dit jubleum ontwerp op kunnen borduren. Mocht u dit graag willen kunt u altijd vrijblijvend contact openemen.

De handdoek wordt geleverd incl borduren van het jubileum getal, 2 trouwringen geborduurd met goudkleurige garen. De kleurtint garen voor de tekst koperen huwelijk en de namen van het echtpaar kunt u zelf uitkiezen en koper kleurige garen kan voor deze handdoeken dan ook weer een leuke en toepasselijke kleur keuze zijn.

Hieronder vind u de keuzes van de verschillende lettertypes Tip: Het lettertype Comic Sans MS en Lucida Calligaphy worden door onze klanten het vaakst gekozen.

 
De handdoeken worden per stuk geleverd. Wanneer u 2 trouwhanddoeken of meer besteld, betaald u een voordeelprijs en zullen we bij de 2de handdoek de namen automatisch omdraaien (handdoek 1: naam bruid / naam bruidegom + handdoek 2: naam bruidegom + naam bruid). Deze korting wordt automatisch verwerkt tijdens uw bestelling.
 
* Trouwhanddoek (1 handdoek): prijs € 14,95 euro
* Jubileum voordeelset (2 handdoeken) setprijs 24,95 euro
* Huwelijks voordeelset luxe (4 handdoeken) setprijs: 39,95 euro


Tip: Voor een kleine meerprijs kunt u leuke huwelijks badeendjes en washandjes met voorletters en trouwringen bestellen. Kijk voor een overzicht van alle mogelijkheden in de rubriek jubileumcadeaus en huwelijksverjaardag kado's.
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 14,99 *
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

Staffelprijzen

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 14,99 *

2 of meer

€ 12,47 *

4 of meer

€ 9,98 *

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten
Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |