Parelen huwelijk cadeau 30 jaar getrouwd 

Parelen huwelijk cadeau. Bent u 30 jaar getrouwd en zoekt u een leuk cadeau om uw partner te verassen op jullie 30 jarige huwelijks dag of bent u uitgenodigd voor een parelen bruiloft feest. Dan is deze jubileum handdoek een mooi huwelijkscadeau om te geven. De handdoek heeft een afmeting van 50 x 100 en is leverbaar in meerder kleuren. Hij word geleverd inclusief borduring van het jublileum getal en de namen. Soms wordt een Parelen huwelijk ook wel eens een Parelmoer, Parelmoeren of Parel huwelijk genoemd. Mocht u liever een van deze teksten ipv Parelen huwelijk op de handdoek geborduurd willen hebben kunt u dit aangeven door ons (voorafgaande aan uw bestelling) even een email te sturen en passen we de standaard tekst van Parelen huwelijk voor u aan. 

Hieronder vind u de keuzes van de verschillende lettertypes Tip: Het lettertype Comic Sans MS en Lucida Calligaphy worden door onze klanten het vaakst gekozen.

 
De handdoeken worden per stuk geleverd. Wanneer u 2 trouwhanddoeken of meer besteld, betaald u een voordeelprijs en zullen we bij de 2de handdoek de namen automatisch omdraaien (handdoek 1: naam bruid / naam bruidegom + handdoek 2: naam bruidegom + naam bruid). Deze korting wordt automatisch verwerkt tijdens uw bestelling.
 
* Trouwhanddoek (1 handdoek): prijs € 14,95 euro
* Jubileum voordeelset (2 handdoeken) setprijs 24,95 euro
* Huwelijks voordeelset luxe (4 handdoeken) setprijs: 39,95 euro
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 14,99 *
Aantal: Bestellen

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

Staffelprijzen

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 14,99 *

2 of meer

€ 12,47 *

4 of meer

€ 9,98 *
Relevante producten
Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |
Beste bezoeker.

Bedankt voor het bezoeken van onze website. Momenteel zijn wij gesloten en zijn daarom niet bereikbaar. Wij genieten van onze welverdiende vakantie.  U kunt ondertussen gewoon blijven bestellen
Vanaf maandag 26 augustus zullen wij  de binnen gekomen orders in volgorde van binnenkomst weer gaan borduren.
Houd u rekening met een langere levertijd in de eerste 1 week na onze vakantie
Met vriendelijke groet,

Team Borduur kado.