Kraamcadeau met naam

Een kraamcadeau met naam besteld u gemakkelijk en snel bij Borduur Kado. Wij verkopen een breed assortiment baby artikelen die we kunnen borduren met naam of tekst.

Is er een baby geboren en zoekt u een kraamcadeau of bent u zwanger en bent u opzoek naar leuke artikelen voor de baby uitzet, zoals een babymuts, slabber, spuugdoek, geboortebeer, knuffel, knuffelpoppetje, fleece deken, badcape, badjas, badlaken, labeldoek speendoek, romper, ledikant laken enz.Baby cadeutjes geven die praktisch zijn:

De kersverse ouders worden vaak verwend met heel veel verschillende kraamcadeaus. Daarom is het altijd verstandig om te kiezen voor een origineel kraamcadeau dat niet snel vergeten wordt! De meeste ouders vinden het fijn wanneer het cadeau ook direct bruikbaar is zoals; slabbetjes, spuugdoeken maar ook badjassen, badcapes, handdoeken en fleece wikkeldekens met naam gedrukt worden daardoor veel verkocht.
 

Kraamcadeau verwerken in een kraammand.

Alle babyartikelen die u besteld kunt u laten verpakken in een mooie kraammand. U kunt bij het eerste artikel die u besteld aangeven dat u alle artikelen in een kraammand verpakt wilt hebben. Wij verpakken dan alle artikelen die u heeft besteld in een mooie passende mand in cellofaan en versieren de kraammand met mooie cadeaulinten. Naast kraammanden kunt u ook kiezen om uw cadeau te laten inpakken in baby cadeaupapier, cellofaan of in luxe baby cadeautassen. Heeft u een kraamcadeau of kraammand snel nodig? De standaard levertijd (indien voorradig) is 2-4 werkdagen. Mocht u het sneller nodig zijn kunt u altijd contact opnemen en indien mogelijk proberen we hierin altijd te helpen.
 

Kraamcadeau met logo

Naast babycadeaus met naam borduren we kraamcadeaus met logo voor diverse kleine en grote bedrijven. We verkopen diverse leuke geboorte cadeaus met logo. De badcape, badjas en slabber met logo worden veel verkocht. Voor meer informatie voor een kraamcadeau met naam kunt u contact opnemen.


Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |