Baby cadeautjes met naam

Is er een baby geboren en zoekt u een kraamcadeau of bent u zwanger en bent u opzoek naar leuke artikelen voor de baby uitzet. Bij ons van Borduur Kado vindt u een breed assortiment kraamcadeaus die geborduurd kunnen worden met naam zoals een: babymuts, slabber, spuugdoek, geboortebeer, knuffel, knuffelpoppetje, fleece deken, badcape, badjas, badlaken, labeldoek speendoek, romper, ledikant laken enz.Kraamcadeaus geven die praktisch zijn:

De kersverse ouders worden vaak verwend met veel kraamcadeaus. Daarom is het altijd verstandig om te kiezen voor een origineel kraamcadeau dat niet snel vergeten wordt! De meeste ouders vinden het fijn wanneer het cadeau ook direct bruikbaar is zoals; slabbetjes, spuugdoeken maar ook badjassen, badcapes, handdoeken en fleece wikkeldekens.

Baby cadeau verwerken in een kraammand.

Alle babyartikelen die u besteld kunt u laten verpakken in een kraammand. U kunt bij het 1ste artikel die u besteld aangeven dat u alle artikelen in een kraammand verpakt wilt hebben. Wij verpakken dan alle artikelen die u heeft besteld in een mooie mand en cellofaan en versieren de kraammand met mooie baby cadeaulinten.


Borduur Kado Vesta 2 9602 NS HOOGEZAND www.borduurkado.nl info@borduurkado.nl Tel: 0598382325 06-41525567 (WhatsApp)