Kraamcadeau Tweeling

Een kraamcadeau voor een tweeling moet bijzonder zijn. Een geboorte is altijd een heel bijzondere gelegenheid. Het is natuurlijk een tijd van feest wanneer we een nieuw lid van de familie mogen verwelkomen. Als het gaat om de geboorte van een tweeling is het helemaal een bijzonder moment, want dan is het dubbel feest. Voor deze speciale momenten bieden wij de leukste cadeaus om te personaliseren. Het leukste, liefste en grappigste kraamcadeau voor een tweeling vindt u bij Borduur Kado.
Kraamcadeaus voor tweelingen zijn meestal dubbel zo duur, behalve bij ons. Bij Borduur Kado vindt u speciale voordeelprijzen voor kraamcadeaus voor tweelingen. Wij verkopen cadeaus die speciaal gemaakt zijn voor de geboorte van tweelingen. Sets van badjassen, spuugdoekjes, babymutsen en nog veel meer vindt u bij ons tegen scherpe prijzen. Deze artikelen kunnen met namen en speciale teksten voor tweelingen worden geborduurd.

Voorbeelden van teksten over tweelingen zijn:

  • 1 van 2 en 2 van 2
  • Hoera een tweeling
  • We are twins
  • Twee keer een wonder is dubbel zo bijzonder
  • Jij en ik zijn tweelingen
  • Just the two of us
  • Mijn tweelingzus (met pijl links) / Mijn tweelingbroer (met pijl rechts)
  • Ik ben 1 van 2 en jij bent 2 van 2

Behalve teksten is het ook mogelijk kleine afbeeldingen te laten borduren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld babyhoofdjes in roze of blauw. Snelle levering en een gegarandeerd hoge kwaliteit mag u altijd van ons verwachten. Het online bestellen van een mooi kraamcadeau voor de tweeling gaat snel, veilig en gemakkelijk. Heeft u bijzondere wensen, dan hoeft u ons dit alleen maar te mailen. Wij kijken graag samen met u wat er gerealiseerd kan worden. 


Bezig met laden...

Veel mogelijkheden voor kraamcadeau tweeling

Het gebeurt niet elke dag dat er een tweeling wordt geboren. Het is een uitzonderlijke gebeurtenis die uitbundig gevierd moet worden. Bent u nog op zoek naar een geschikt cadeau voor de tweeling? U vindt bij ons het antwoord hierop met een enorme selectie, met een paar extra mogelijkheden voor tweelingen. Wij bieden u een kraamcadeau voor een tweeling aan, waarbij u zelf kunt bepalen hoe u het wilt laten personaliseren. Op deze manier vindt u bij ons babymutsen of badcapes speciaal voor pasgeborenen. Op de website van Borduur Kado vindt u ook leuke andere artikelen, zoals fleecedekens, ledikantlakens, spuugdoekjes, speendoekjes, labeldoekjes en knuffels, waardoor u gemakkelijk en snel een kraammand of kraampakket voor een tweeling kunt samenstellen.
Een kraamcadeau voor een tweeling van ons is van een zeer hoge kwaliteit. Wat het dan helemaal afmaakt is het mooi afgewerkte borduursel. U ontdekt snel hoe gemakkelijk het is om uw bestelling met alle details aan ons door te geven. U selecteert het lettertype en de kleur garen en voegt daarna zelf de tekst toe. Let op dat kleinere items zoals babymutsjes niet zo heel veel tekst kunnen bevatten, in verband met de beperkte borduurruimte. Speciale wensen voor het kraamcadeau voor uw tweeling kunnen wij meestal voor u realiseren. Daarvoor hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen per e-mail, Whatsapp of telefoon. Bestel uw kraamcadeau tweeling gemakkelijk en snel bij Borduur Kado.nl.


Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |