Kraamcadeau Tweeling

Kraamcadeau tweeling die natuurlijk twee keer zo bijzonder is om bestellen omdat het niet zovaak voorkomt dat u zoiets kunt bestellen. Een geboorte is altijd een heel bijzondere gelegenheid. Het is natuurlijk een tijd van feest wanneer we een nieuw lid van de familie mogen verwelkomen. Als het gaat om de geboorte van een tweeling is het dubbel zo bijzonder, want dan wordt het twee keer zo groot feest. Voor deze speciale momenten bieden wij de leukste cadeaus om te personaliseren. Het leukste, liefste en grappigste kraamcadeau voor een tweeling vindt u bij Borduur Kado.
Kraamcadeaus voor tweelingen zijn meestal dubbel zo duur, behalve bij ons. Bij Borduur Kado vindt u speciale voordeelprijzen voor kraamcadeaus voor tweelingen. Wij verkopen cadeaus die speciaal gemaakt zijn voor de geboorte van tweelingen. Sets van badjassen, spuugdoekjes, babymutsen en nog veel meer vindt u bij ons tegen scherpe prijzen. Deze artikelen kunnen met namen en speciale teksten voor tweelingen worden geborduurd.

Behalve namen en teksten is het ook mogelijk kleine afbeeldingen te laten borduren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld babyhoofdjes in roze of blauw. Snelle levering en een gegarandeerd hoge kwaliteit mag u altijd van ons verwachten. Het online bestellen van een mooi kraamcadeau voor de tweeling gaat snel, veilig en gemakkelijk. Heeft u bijzondere wensen, dan hoeft u ons dit alleen maar te mailen. Wij kijken graag samen met u wat er gerealiseerd kan worden. 


Bezig met laden...
Tweeling babymutsen| 1 van 2, 2 van 2
Tweeling babymutsen| 1 van 2, 2 van 2
€ 11,99 *
Prijs per stuk
Tweeling babymutsen| Twins
Tweeling babymutsen| Twins
€ 11,99 *
Prijs per stuk
Tweeling babymutsen / Double Trouble
Tweeling babymutsen / Double Trouble
€ 11,99 *
Prijs per stuk
Tweeling babymutsen / Twee - ling
Tweeling babymutsen / Twee - ling
€ 11,99 *
Prijs per stuk
Tweeling kinderbordjes
Tweeling kinderbordjes
€ 15,95 *
Prijs per stuk

Slabbertjes voor Tweelingen

Slabbertjes met tweeling teksten zijn de meest verkochte tweeling kraamcadeaus die wij vekopen.

Voorbeelden van teksten over tweelingen zijn:

 • 1 van 2 en 2 van 2
 • Hoera een tweeling
 • Double trouble
 • We are twins
 • Twee keer een wonder is dubbel zo bijzonder
 • Jij en ik zijn tweelingen
 • Twee prachtige dochters!
 • Ik ben oma van een tweeling
 • Just the two of us
 • Mijn tweelingzus (met pijl links) / Mijn tweelingbroer (met pijl rechts)
 • Ik ben 1 van 2 en jij bent 2 van 2
 • Twee paar handjes Twee paar voetjes Twee mooie snoetjes

Veel mogelijkheden voor kraamcadeau tweeling

Het gebeurt niet elke dag dat er een tweeling wordt geboren. Het is een uitzonderlijke gebeurtenis die uitbundig gevierd moet worden. Bent u nog op zoek naar een geschikt cadeau voor de tweeling? U vindt bij ons het antwoord hierop met een enorme selectie, met een paar extra mogelijkheden voor tweelingen. Wij bieden u een kraamcadeau voor een tweeling aan, waarbij u zelf kunt bepalen hoe u het wilt laten personaliseren. Op deze manier vindt u bij ons babymutsen of badcapes speciaal voor pasgeborenen. Op de website van Borduur Kado in de rubriek kraamcadeau met naam geborduurd vindt u ook leuke andere artikelen, zoals fleecedekens, ledikantlakens, spuugdoekjes, speendoekjes, labeldoekjes en knuffels, waardoor u gemakkelijk en snel een kraammand of kraampakket voor een tweeling kunt samenstellen.

Meerling kraamcadeautjes

Als het gaat om een meerling zwangerschap dan zijn de meeste meerlingen tweelingen, maar soms zijn er drie, vier of zelfs vijf kinderen op komst. Veel ouders vinden een meerlling zwangerschap extra bijzonder, spannend en druk en vooral als het gaat om een kraambezoek. De meeste kraamkado's die wij verkopen zijn voor tweelingen en hiervoor hebben we speciale tweeling voordeel kortingen. Zoekt u een cadeau voor een meerling van drie, vier of meer kinderen of bent u in verwachting van een meerling dan kunt u altijd contact opnemen en vraag naar voor een offerteprijs van meerling kraamkado's 

Tweeling kraamcadeaus bestellen
Een kraamcadeau voor een tweeling van ons is van een zeer hoge kwaliteit. Wat het dan helemaal afmaakt is het mooi afgewerkte borduursel. U ontdekt snel hoe gemakkelijk het is om uw bestelling met alle details aan ons door te geven. U selecteert het lettertype en de kleur garen en voegt daarna zelf de tekst toe. Let op dat kleinere items zoals babymutsjes niet zo heel veel tekst kunnen bevatten, in verband met de beperkte borduurruimte. Speciale wensen voor het kraamcadeau voor uw tweeling kunnen wij meestal voor u realiseren. Daarvoor hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen per e-mail, Whatsapp of telefoon. Bestel uw kraamcadeau tweeling gemakkelijk en snel bij Borduur Kado.nl.


Laatst bekeken producten

Beoordelingen

Beoordelingen