Mini vrachtwagen met logo

Mini vrachtwagen met logo

Deze mini vrachtwagen / truck is leverbaar met bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Deze miniatuur truck kan namelijk op meerdere posities bedrukt worden met logo, tekst en eventueel r...

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Mini vrachtwagen met logo bedrukt

Deze mini vrachtwagen met logo is leuk om te bestellen met bedrijfsnaam of logo van uw bedrijf. Deze miniatuur truck kan namelijk op meerdere posities bedrukt worden met uwlogo, persoonlijke tekst en eventueel reclameboodschap. De mini truck is gemaakt van plastic en de wielen van de vrachtwagen kunnen ronddraaien, zodat het truckje kan echt kan rijden. Beide zijkanten van de trailer kunnen bedrukt worden in 1 of meerder kleuren. Ook is het mogeijk om de truck in full colour (digitaal print) te laten bedrukken. Deze mini trucks zijn leuke relatiegeschenken voor vrachtwagenbedrijven / transportbedrijven en tevens leuke promotiematriaal op beursen. De mini vrachtwagen word ook regelmatig besteld door diverse transportbedrijven als kraamcadeau en geboortecadeau voor het personeel en en andere zakenrelaties.

Miniatuur vrachtwagen met logo bestellen

De miniatuur vrachtwagen met logo is gemaakt van plastic en beschikt over wielen die kunnen ronddraaien. De mini vrachtwagen word veel cadeau gegeven als relatiegeschenk / promotieartikel van diverse grote en kleine transportbedrijven. Dit is een leuke originele gif away om uw bedrijf te promoten op een een beurs of evenement. 

Mini vachtwagen met bedrijfslogo kopen

De minimale afname van de mini vrachtwagens bedraagt 100 stuks. Mocht u toch liever een kleine aantal bestellen dan is het wel mogelijk, maar word er een een extra kleine ordertoeslag berekend. Indien u mini vrachtwagens met logo wilt bestellen ontvangen we graag een ai. en het gewenste afname aantal, zodat we een offerteprijs voor bedrukte mini vrachtwagens u kunnen maken. De leveringstermijn van deze miniatuur vrachtwagen met logo bedraagt circa 3 tot 4 weken na goedkeuring van de digitale proef van de mini vrachtwagen met logo.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]