Mini Schortjes / Drankfles en Wijnfles schortjes met Naam


Mini Schortjes / Drankfles en Wijnfles schortjes met Naam

Mini drankfles short met Naam / Wijnfles shortjes met Naam Op dit mini drankfles / wijnfles shortje kunt u een naam of korte tekst laten borduren. Dit cadeau is leuk om te geven als afscheids cade...

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

€ 4,99 *
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Mini drankfles short met Naam / Wijnfles shortjes met Naam

Op dit mini drankfles / wijnfles shortje kunt u een naam of korte tekst laten borduren. Dit cadeau is leuk om te geven als afscheids cadeau. Het mini shortje kan om een fles drank worden gedaan. De touwtjes kunnen gemakkelijk dichtgeknoopt worden aan de achterkant van de fles. 

Op het schortje kan een naam of korte tekst (niet te lang ivm weinig borduurruimte) worden geborduurd word. De afmeting van het drank schortje is 185 x 152 mm.  Het shortje wordt geleverd excl drankfles.

Hieronder vind u de keuzes van de verschillende lettertypes.  Alle namen borduren wij standaard met een (begin) hoofdletter. Het lettertype kleine comic andy kent geen (begin) hoofdletters.

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]