Nijntje knuffel delfts blauw


Nijntje knuffel delfts blauw

Nijntje knuffel delfts blauw kopen. Deze knuffel van Nijntje is een typisch Hollands cadeau om te geven als kraamcadeau of verjaardagscadeau voor kleine kinderen.

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

€ 15,99 *
Prijs per stuk

 

Artikel kleur: Nijntje knuffel delfts blauw
Aantal: 
Bestellen

Nijntje knuffel delfts blauw bestellen

Deze knuffel van Nijntje is een speciale Delfts blauwe uitvoering en wordt ook wel Nijntje knuffel Nederland genoemd. Deze Nijntje knuffel delfts blauw is gekleed in een delfts blauw jurkje waarop typisch Hollands afbeeldingen op afgebeeld staan en mag dan ook niet ontbreken in onze categorie Typisch Nederland en Delfts blauw cadeau.

Nijntje knuffel personaliseren

Deze knuffel van Nijntje kan niet worden geborduurd met naam, maar is wel zeer leuk om te combineren met een ander gepersonaliseerd cadeau, zoals een slabber geborduurd met klompen en naam van het kindje, een handdoek met typisch Nederlandse afbeeldingen, een kinderservies met naam en Delfts blauwe afbeeldingen of een badcape met naam en afbeelding van een koe. Op deze manier kunt u gemakkelijk een Typisch Nederlands cadeaumand samenstellen of een mooie Delfts blauwe kraammand. Voor leuke bijpassende Delfts blauwe cadeautjes kunt u hier klikken. Hier vind u typisch nederandse cadeautkje voor jong en oud. 

Delfts blauw cadeau voor kinderen

Delfts blauw decoratie voor een babykamer

Een Nijntje knuffel delfts blauw besteld u gemakkelijk en snel bij Borduur Kado.nl

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]