Opa en Oma zoveel jaar getrouwd


Opa en Oma zoveel jaar getrouwd

Opa en Oma zoveel jaar getrouwd. Vul hieronder de tekst Opa en Oma of de namen in (volgorder van borduren). Bij het jubileum getal kunt u het aantal jaar getrouwd invullen.

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

€ 15,99 *
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Opa en Oma zoveel jaar getrouwd cadeau

Deze jubileum handdoek met de tekst Opa en Oma zoveel jaar getrouwd is een leuk en origineel huwelijksgeschenk om te geven op de trouwdag van Opa en Oma. Deze trouwdag handdoeken worden regelmatig besteld als Opa en Oma zoveel jaar getrouwd zijn en een speciaal jubileum vieren. U kunt zelf bepalen of u tekst Opa en Oma of de namen van Oma en Opa wilt laten borduren. Bij het tekst vakje kunt u invullen wat u graag geborduurd wilt hebben. De handdoek heeft een afmeting van circa 50 x 100 cm en is leverbaar in meerder kleurtinten. Dit jubileum cadeau wordt geleverd inclusief borduren van het jubileum getal en de namen.

Speciaal jubileum cadeau voor Opa en Oma

Zijn uw Opa en Oma binnekort zoveel jaar getrouwd en zoekt u een speciaal cadeau om Oma en Opa mee te verassen dan is deze handdoek zeer geschikt om te geven als trouwdag geschenk. De Opa en Oma zoveel jaar getrouwd cadeau kan gemaakt worden met alle voorkomende trouwdag jaartallen, maar de kroon jaartallen worden het meest verkocht. 

Speciaal trouwdag cadeau voor Opa en Oma bestellen 

Veel Opa's en Oma's die een speciaal trouwdag jaartal bereiken geven hiervoor een jubileum feest. De meest verkochte jubileum handdoeken zijn de Opa en Oma 50 jaar getrouwd, Oma en Opa 60 jaar getrouwd en Opa en Oma 65 jaar getrouwd. Indien gewenst kunt u deze handdoek ook leuk combineren met een gepersonaliseerde koffiemok met Opa en Oma en hun trouwdag of een mooie bijpassende zeeppomp met jubileum opdruk Opa en Oma en twee trouwringen of jubileum waxinelichtjes houder met trouwringen en jubileum jaartal gepersonaliseerd met namen van Opa en Oma.

Trouwdag benamingen cadeautjes bestellen

Elke trouwdag heeft zijn eigen benaming. Zo heet 60 jaar getrouwd een diamanten huwelijk, 65 jaar getrouwd een briljanten huwelijk en 50 jaar getrouwd een gouden huwelijk. Voor diverse huwelijks verjaardagen verkopen we cadeautjes met een jubileum benaming. Voor een compleet overzicht van verschillende trouwdagcadeautjes kunt u kijken in de rubriek trouwdag cadeautjes bestellen. Naast verschillen handdoek varianten vind u in de rubriek trouwdag cadeautjes bestellen ook nog andere leuke bijpassende trouwdag cadeautjes, waarmee u zelf gemakkelijk leuke combinaties kunt gaan maken voor een trouwdag cadeaus. Zoekt u een zoveel jaar cadeau voor een Opa en Oma's die van koffie of thee houden. Dan is die drink mok met namen en trouwjaartal een leuk bijpassend cadeau. Ook kan het jubileum sierbord met standaard of de waxinelichtje houder metr namen en trouwringen een leuke extra cadeau tip zijn. Bij de voorbeeld foto's staan een aantal voorbeelden die we hebben gemaakt voor andere klanten. Hier kunt u diverse trouwdag cadeau combinatie mogelijkheden zien en vergelijken. De jubileum handdoek heeft een afmeting van circa 50 x 100 cm en is gemaakt van 100% zuiver katoen. Dit trouwdag cadeau is leverbaar in meerdere kleuren waaruit u kunt kiezen tijdens uw bestelling.

Opa en Oma cadeau kopen

In de rubriek cadeau voor Opa en Oma vind u naast deze jubieum handdoek ook nog andere cadeautjes die u aan grootouders kunt geven. U kunt hierbij denken aan speciale opa en oma verjaardagcadeautjes, bedankt cadeautjes en aankonding zwangerschap cadeau tips. 

Origineel trouwdag cadeau idee voor Oma en Opa

Als u een jubileum handdoek besteld om te teven op Oma en Opa hun trouwdag bestel u ook nog eens een bruikbaar en duurzaam geschenk. De Opa en Oma hem namelijk voor diverse doeleinde gebruiken in de badkamer of mee nemen als ze op reis gaan. Veel Opa en Oma's vinden de Opa en Oma zoveel jaar getrouwd handdoek zo leuk dat ze hem bewaren als sier geschenk. Mocht u de handdoek willen laten inpakken is dit ook mogelijk bij Borduur Kado. Tijdens het bestellen kunt u aangeven of u de handdoek wilt laten inpakken in cellofaan en luxe cadeaulint en indien gewenst kunt u het cadeau rechtstreeks laten versturen naar uw Opa en Oma dan is dit ook mogelijk. Wij kunnen het voor u opsturen met daarbij een gratis kaartje met uw persoonlijke boodschap. Besteld u meerder cadeau artikelen kunt u ook alle artikelen laten verpakken in een mooie cadeaumand.

Een ander kleur of maat bestellen?

De jubileum handdoek voor Opa en Oma kunt u bestellen in een aantal verschillende kleurtinten en heeft standaard een afmeting van circa 50 x 100 cm. Veel klanten willen deze handdoek cadeau geven als sier cadeau en dan is dit handdoek formaat hier heel geschikt voor. Indien gewenst kunt u voor een kleine meerprijs een grotere maat badlaken of douchelaken met opdruk bestellen. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en vragen naar de verschillende mogelijkheden.

Trouwdag cadeautje zoveel jaar getrouwd bestellen

Wilt u een trouwdag cadeau bestellen voor uw Opa en Oma dan kunt u dit eenvoudig doen op onze website. Bij het tekstvakje kunt u de tekst Opa en Oma invullen, maar mocht u liever de handdoeken willen personaliseren met de namen van Opa en Oma is dit ook mogelijk kunt kan u dat ipv de tekst Opa en Oma de namen van uw grootouders invullen bij het naamvakje. U kunt zelf kiezen met welk lettertype en kleur garen u de tekst aantal jaar getrouwd en de namen geborduurd wilt hebben. Bij het voorbeeld test vakje kunt u verschillende kleuren en lettertypes bekijken en uittesten, zodat u kunt kiezen welke keuze u het mooist vind.

De kleur garen zwart en donker blauw voor de namen en de tekst zoveel jaar getrouwd worden het veel gekozen door klanten, maar ook de kleurtinten rood en goud worden regelmatig besteld. Het is verstandig om altijd voor een contrasteren de kleurtinten te kiezen, zodat het borduren van de namen en tekst goed op vallen. (een lichte handdoek met donkere kleurtinten of een donkerblauwe handdoek met witte garen of zwarte garen). Het lettertype en de kleurtinten zijn slechts een indicatie van hoe het er ongeveer uit komt te zien, de kleuren kunnen in werkelijkheid iets lichter of donkerder lijken dan ze in werkelijk zijn. De handdoek wordt geleverd inclusief borduren van twee gouden trouwringen en de tekst Opa en Oma zoveel jaar getrouwd. Wilt u de trouwringen liever in zilver of een andere kleur geborduurd hebben dan kunt u altijd contact opnemen en vragen naar de mogelijkheden. Voorbeelden van het Opa en Oma jubileum ontwerp kunt u zien bij de voorbeeldfoto’s, zodat u kunt zien hoe het er ongeveer uit komt te zien.

Kado's voor zoveel jaar getrouwd bestellen

Zijn familie, vrienden of goede kennissen zoveel jaar getrouwd en geven ze een speciaal jubileum feest dan zijn deze handdoeken ook zeer geschikt om te geven als cadeau. De tekst zoveel jaar getrouwd en de namen van het jubileum bruidspaar kunt u zelf personaliseren. Het lettertype en kleur garen kunt u uitkiezen tijdens uw bestelling. Een voorbeeld van uw gekozen lettertype en kleur garen kunt u zien in het “ voorbeeld testvakje” die onder de voorbeeld foto’s weer gegeven wordt.

Extra bestel info: De Opa en Oma jubileum handdoeken bestelt u per stuk. Wanneer u twee of meerder handdoeken besteld worden de namen in volgorder geborduurd zoals u het in heeft gevuld. Sommige klanten vinden het leuk om twee verschillende handdoeken te bestellen 1 keer Opa en Oma zoveel jaar getrouwd en 1 keer Oma en Opa zoveel jaar getrouwd. Indien u bij een 2de handdoek graag de namen van Opa en Oma wilt omdraaien dient u de handdoeken apart van elkaar te bestellen en de handdoek namen bij de tweede handdoek bij het naam vakje zelf om te draaien.

Trouwdag voordeel set bestellen

Wanneer u twee of meer trouwhanddoeken besteld betaald u een voordeelprijs. Deze korting wordt automatisch verwerkt tijdens uw bestelling. De namen worden geborduurd zoals u het in heeft gevuld bij uw bestelling.

Voordeelprijzen:
- Trouwhanddoek (1 handdoek): prijs € 15.99 euro
- Jubileum voordeel set (2 handdoeken) set prijs € 27.98 euro

Trouwdag cadeau voor Opa en Oma in een andere taal

Mocht u liever de tekst in een andere taal zoals Grandpa and Grandma of dialect geborduurd willen hebben dan is dit mogelijk en kunt contact opnemen zodat we een jubileum geschenk op maat kunnen maken.

Tip: Voor een kleine meerprijs kunt u leuke huwelijk badeendjes en washandjes met voorletters en trouwringen bestellen. Daarnaast verkopen we nog leuke huwelijksverjaardag sierborden, zeeppompjes en kaarsenhouders die u kunt personaliseren. Kijk voor een overzicht van alle mogelijkheden voor speciale trouwdag cadeautjes in onze rubriek jubileum cadeau bestellen. Hier vind u diverse verschillende leuke trouwdag cadeautjes voor Opa en Oma zoveel jaar getrouwd.

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 15,99 *

2 of meer

€ 13,99 *

Beoordelingen

Beoordelingen