Relatiegeschenken met logo

Relatiegeschenken met logo zijn leuke duurzame cadeaus voor bedrijven

Op dit moment maken ruim 1100 bedrijven gebruik van onze diensten en verzorgen we voor hun de geboortekado’s met logo / relatiegeschenken met bedrijfsnaam of logo en promotionele artikelen met logo die het hun weg geven als reclamemartiaal voor meer naamsbekendheid van hun bedrijf of kado geven voor verschillende feestgelegenheden, zoals kerstpakketten met bedrijfslogo, kraamkado’s met logo, huwelijksgeschenken met logo, persoonlijke cadeauartikelen met logo voor bijzondere feestgelegenheden, zoals secretaressedag, jubileum jaar binnen het bedrijf of afscheid van een collega die van baan gaat veranderen of met pensioen gaat.


 

Bezig met laden...
Zeeppompje met naam of logo
Zeeppompje met naam of logo
€ 12,99 *
Prijs per stuk
Spaarpot met logo
Spaarpot met logo
€ 9,99 *
Prijs per stuk
Bloempot met logo
Bloempot met logo
€ 9,99 *
Prijs per stuk
Mok met logo en naam
Mok met logo en naam
€ 9,99 *
Prijs per stuk
Kinderservies met logo
Kinderservies met logo
€ 0,00 *
Prijs per stuk

Verschillende cadeauartikelen met logo

Relatiegeschenken met logo & Personeelscadeaus geborduurd.
Al 11 jaar verzorgen we voor verschillende bedrijven in Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk en sinds kort ook Slovenië allerlei relatiegeschenken en cadeaus voor het personeel met bedrijfslogo.


De meest bedrijven bestellen bij ons geborduurde of bedrukte geboortecadeaus met bedrijfslogo. Bedrijven kunnen inloggen op een persoonlijke bedrijfspagina waar ze hu gemakkelijk en snel een cadeau met logo kunnen bestellen.

!Daarnaast maken veel van onze vaste klanten ook gebruik van ons totaalpakket en verzorgen we ook voor hun jubileum geschenken, huwelijkscadeaus, kerstcadeaus of kerstpakketten, (zomer) vakantie cadeaus, project (afsluiting) bedankjes, secretaressedag cadeautjes enz.


Relatiegeschenken voor kleine ondernemers en grote bedrijven. Of u nu een eenmanszaak bent die een cadeau met bedrijfslogo wil geven aan een zakenrelatie, of bent u werkzaam bij een mega concern en u zoekt dit jaar een origineel kerstpakket met bedrijfslogo voor meer dan 1000 werknemers binnen uw bedrijf? Bij ons bent u altijd op het juiste adres. Wij leveren geborduurde en bedrukte relatiegeschenken aan zowel kleine bedrijven / eenmanszaken en grote bedrijven met meerdere vestigingen, maar ook diverse scholen, verenigingen, sport clubs, horeca ondernemingen, uitzendbureaus, supermarkten enz.

Bent u opzoek naar een secretaressedag cadeau om uw werknemer in het zonnetje te zetten?

Secetaressedag wordt elke 3de donderdag in april gevierd. Er bestaat voor heel veel dingen een speciale dag die geviert worden en ook werk gebied. Zo is er de dag van de bouw, en op de derde week van november is het de de Ondernemer en in april dus Secetressedag.

Ook dit jaar worden er weer veel secretaresses extra in het zonnetje gezet. Staat uw secretaresse ook altijd voor jullie bedrijf klaar en is ze ook jullie grote steun en toeverlaat? Dan is de nationale secretaressedag een speciale dag om te extra te laten merken dat u / jullie het waarderen dat ze zich altijd zo inzet voor het bedrijf.

Wilt u dit dit jaar u uw secretaresses of administratief medewerkster op een persoonlijke en een speciale manier bedanken voor alle inzet van het afgelopen jaar dan kunt u een cadeau met naam en persoolijke bedankt boodschap bij ons bestellen.Borduur Kado denkt graag met uw mee!
Bij ons kunt u altijd terecht voor leuke originele relatiegeschenken. Naast onze standaard artikelen kunt u ook terecht voor cadeau tips en relatiegeschenken advies. Voor meer informatie kunt vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers van de afdeling
cadeauservice.


 


Laatst bekeken producten

Beoordelingen

Beoordelingen