Relatiegeschenken met logo

Relatiegeschenken met logo & Personeelscadeaus geborduurd. Al 11 jaar verzorgen we voor verschillende bedrijven in Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk en sinds kort ook Slovenië allerlei relatiegeschenken en cadeaus voor het personeel met bedrijfslogo.

De meest bedrijven bestellen bij ons geborduurde of bedrukte geboortecadeaus met bedrijfslogo. Daarnaast maken veel van onze vaste klanten ook gebruik van ons totaalpakket en verzorgen we ook voor hun jubileum geschenken, huwelijkscadeaus, kerstcadeaus of kerstpakketten, (zomer) vakantie cadeaus, project (afsluiting) bedankjes, secretaressedag cadeautjes enz.


Relatiegeschenken voor kleine ondernemers en grote bedrijven. Of u nu een eenmanszaak bent die een cadeau met bedrijfslogo wil geven aan een zakenrelatie, of bent u werkzaam bij een mega concern en u zoekt dit jaar een origineel kerstpakket met bedrijfslogo voor meer dan 1000 werknemers binnen uw bedrijf? Bij ons bent u altijd op het juiste adres. Wij leveren geborduurde en bedrukte relatiegeschenken aan zowel kleine bedrijven / eenmanszaken en grote bedrijven met meerdere vestigingen, maar ook diverse scholen, verenigingen, sport clubs, horeca ondernemingen, uitzendbureaus, supermarkten enz.

Borduur Kado denkt graag met uw mee!
Bij ons kunt u altijd terecht voor leuke originele relatiegeschenken. Naast onze standaard artikelen kunt u ook terecht voor cadeau tips en relatiegeschenken advies. Voor meer informatie kunt vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers van de afdeling
cadeauservice. 


Bezig met laden...

Eindejaarsgeschenken met logo

Elke jaar worden er door bedrijven weer leuke kerstpakket weggegeven als eindejaarsgeschenk. Wilt u voor dit jaar een orgineel einderjaarsgeschenk met logo bestellen? Dan is een handdoek of gastendoek een leuk cadeau om te verwerken in een kerstpakket. 

Personeelsfeest cadeau me logo

Heeft u binnenkort een persooneelfeest en wilt u een leuk afscheidscadeau geven aan het einde van de avond is een kleine atentie met logo altijd leuk om te geven aan het personeel. Wilt u ook een cadeau voor het persoon bestellen, kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor diverse cadeau ideen van relatiegeschenken met logo. 


Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]