Relatiegeschenken & Personeelscadeaus met logo geborduurd. Al ruim 7 jaar verzorgen we voor verschillende bedrijven in Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk en sinds kort ook Slovenië allerlei relatiegeschenken en cadeaus voor het personeel met bedrijfslogo.

De meest bedrijven bestellen bij ons geborduurde of bedrukte geboortecadeaus met bedrijfslogo. Daarnaast maken veel van onze vaste klanten ook gebruik van ons totaalpakket en verzorgen we ook voor hun jubileum geschenken, huwelijkscadeaus, kerstcadeaus of kerstpakketten, (zomer) vakantie cadeaus, project (afsluiting) bedankjes, secretaressedag cadeautjes enz.


Relatiegeschenken voor kleine ondernemers en grote bedrijven. Of u nu een eenmanszaak bent die een cadeau met bedrijfslogo wil geven aan een zakenrelatie, of bent u werkzaam bij een mega concern en u zoekt dit jaar een origineel kerstpakket met bedrijfslogo voor meer dan 1000 werknemers binnen uw bedrijf? Bij ons bent u altijd op het juiste adres. Wij leveren geborduurde en bedrukte relatiegeschenken aan zowel kleine bedrijven / eenmanszaken en grote bedrijven met meerdere vestigingen, maar ook diverse scholen, verenigingen, sport clubs, horeca ondernemingen, uitzendbureaus, supermarkten enz.

Borduur Kado denkt graag met uw mee!
Bij ons kunt u altijd terecht voor leuke originele relatiegeschenken. Naast onze standaard artikelen kunt u ook terecht voor cadeau tips en relatiegeschenken advies. Voor meer informatie kunt vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers van de afdeling
cadeauservice. 


Bezig met laden...

Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |