Cadeau voor opa en oma

Cadeau voor opa en oma

Een cadeau voor opa en oma moet bijzonder en origineel zijn. Kies daarom voor de unieke handgemaakte cadeaus op maat van Borduur Kado. Bij deze unieke webshop voor leuke geborduurde spullen vind je een hartstikke mooi cadeau voor opa en oma met een persoonlijk tintje. Het is immers maatwerk, wat je bijvoorbeeld kan zien aan zaken als een geborduurde naam of de genoemde leeftijd. Een cadeau voor opa of oma met geborduurd handwerk is er eentje van blijvende waarde. Want een boeketje bloemen of een fles wijn bestaan na een maand al niet meer, maar een geborduurd cadeau natuurlijk wel.
Een cadeau voor grootouders is ideaal als er een feest is te vieren rondom een mooi getal, zoals een verjaardag van 70 of 80 jaar. Bij onze webwinkel kan u artikelen bestellen zoals geborduurde handdoeken, badjassen, gastendoekjes, keukenschorten of washandjes. Hierop staan dan de namen of woorden als liefste opa, i love oma of opa en oma 50 jaar getrouwd, hun voornaam en de leeftijd, of afbeeldingen die u aan ons doorgeeft. Dit kunt u het beste doen via e-mail.

Een origineel handgemaakt cadeau voor opa en oma

Niet alleen voor een verjaardag van ouders of grootouders ligt het voor de hand om een uniek geborduurd cadeau uit onze webshop te geven. Denk ook eens aan feestdagen als:

- Moederdag; cadeau met leuke tekst zoals, speciaal voor oma

- Vaderdag; cadeau met leuke tekst zoals, liefste opa

- Sinterklaas of kerstcadeau voor opa of oma

- Pensioen cadeau met naam

- Robijnen bruiloft van opa en oma (40 jaar)

- Gouden jubileum van opa en oma (50 jaar)

- Jubileum of familie reünie cadeau

- Verjaardagscadeau voor opa en oma met naam en leeftijd 


Bezig met laden...

Op de website van Borduur Kado treft u allerlei foto’s van eerder gemaakte artikelen. Vind hier uw inspiratie voor een origineel cadeau voor opa en oma. Vanzelfsprekend kunt u bij onze webshop voor leuke borduurcadeaus via de gangbare betaalwijzen op een veilige manier afrekenen. Daarnaast ziet u op onze website een overzicht met de meest gestelde vragen van onze klanten. Mocht uw vraag hier niet bij staan, dan staan wij u uiteraard graag telefonisch te woord.
Een bijzonder idee is ook een slabber met een speciale boodschap voor grootouders. Denk aan een verrassing van de mededeling dat zij opa en oma worden. Of een slabbetje met een tekst als “oma’s grote meid” of “opa’s grote boef”.
Profiteer van de voordelen van onze kwaliteitsproducten
Tot slot noemen wij nog even de kenmerken van de leuke cadeaus die u bij deze webwinkel voor geborduurde artikelen kunt kopen.

Speciaal voor Opa en Oma Cadeau

Bij Borduur Kado vind u originele cadeauartikelen om cadeau te geven aan opa en oma. Wij verkpen wekelijks leuke slabbers die aanstaande ouders cadeau geven als aankondiging van een zwangerschap. Meestal bij 12 weken zwangerschap vertellen kinderen aan hun ouders of opa en oma dat ze in verwachting zijn en om het op een speciale manier kenbaar te maken geven ze vaak een slabber geborduurd met een leuke tekst zoals: 

* Jullie worden Opa en Oma
* Jullie worden overgroot oma en opa
* U wordt overgroot oma
* Oma u wordt overgroot oma
* Opa u wordt overgroot opa
* U word overgrootoma
* U word overgrootopa
* Jullie worden overgroot ouders

Daarnaast krijgen of geven Opa's en Omas zelf ook wel eens slabbertje met teksten cadeau aan hun kleinkinderen.

* Opa's grote boef

* Vandaag eet ik bij Oma
* Ik pas op Opa
* Opa is mijn maatje
* Opa's lieveling
* Mijn 1ste hapje met oma
* Oma's grote meid.
* Liefste overgroot opa
* © Opa
* © Oma
* Een hapje voor Opa

Op onze website ziet u vele cadeau artikelen voor verschillende feesten. Ontdek wat Borduur Kado allemaal voor u kan doen als het gaat om een origineel cadeau voor opa en oma! 


Meest bekeken producten

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]