Dit spuugdoekje met naam is turqouise blauwe van kleur. Op de spuugdoek kunt u een naam of korte tekst laten borduren. Een spuugdoekje is leuk om te geven als kraamcadeau, maar wordt ook vaak verwerkt in een kraammand of op een luiertaart.

We verkopen ook nog andere kleuren spuugdoekjes. Klik hier voor een compleet overzicht van alle kleuren spuugdoekjes met naam

Hieronder vind u de verschillende lettertypes waar u uit kunt kiezen. Het lettertype Verdana, Lucida Calligraphy en Comic Sans MS worden vaak gekozen. Standaard borduren wij namen met een (begin) hoofdletter behalve het lettertype kleine comic andy,omdat die geen (begin) hoofdletters kent.

                                            
Heeft u advies nodig over een kleur garen of lettertype? Kunt u altijd contact opnemen, zodat we u bestelling van een donkerblauwe / turquoise  kleurige spuugdoekje met naam geheel naar wens kunnen borduren.
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 5,99 *
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten
Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |