Dit spuugdoekje met naam is ecru kleurig. Op het monddoekje kunt u een naam of korte tekst laten borduren. Een spuugdoekje is leuk om te geven als kraamcadeau, maar wordt vaak verwerkt in een kraammand of op een luiertaart.

We verkopen ook nog andere kleuren spuugdoekjes. Klik hier voor een compleet overzicht van alle kleuren spuugdoekjes met naam

Hieronder vind u de verschillende lettertypes waar u uit kunt kiezen. Het lettertype Verdana, Lucida Calligraphy en Comic Sans MS worden vaak gekozen. Standaard borduren wij namen met een (begin) hoofdletter behalve het lettertype kleine comic andy,omdat die geen (begin) hoofdletters kent.

Heeft u advies nodig over een kleur garen of lettertype? Kunt u altijd contact opnemen, zodat we u bestelling van het ecru kleurige spuugdoekje met naam geheel naar wens kunnen borduren.
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 5,99 *
Aantal: Bestellen

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

Relevante producten
Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |
Beste bezoeker.

Bedankt voor het bezoeken van onze website. Momenteel zijn wij gesloten en zijn daarom niet bereikbaar. Wij genieten van onze welverdiende vakantie.  U kunt ondertussen gewoon blijven bestellen
Vanaf maandag 26 augustus zullen wij  de binnen gekomen orders in volgorde van binnenkomst weer gaan borduren.
Houd u rekening met een langere levertijd in de eerste 1 week na onze vakantie
Met vriendelijke groet,

Team Borduur kado.