Spuugdoekjes met naam

Spuugdoekjes met naam Wekelijks verkopen we spuugdoekjes die we borduren met naam, waardoor het ons leuk leek om eens een blog te schrijven hierover.

Spuugdoekjes met Naam geborduurd.

Een spuugdoekje met naam is leuk om te geven als kraamcadeau, maar ook heel handig om aan te schaffen voor de babyuitzet. Tevens word een spuugdoekje met naam veel besteld om mee naar de crèche of kinderdagverblijf, zodat het doekje minder snel kwijtraakt.

Wat is het verschil tussen een spuugdoekje en een monddoekje?

Een spuugdoekje en een monddoekje lijken heel veel op elkaar, maar toch zit er een verschil in. Een spuugdoekje is een doekje die men over de schouder kan leggen (ter bescherming van de kleding) als een baby een boertje moet laten. Als een kindje veel melk terug geeft tijdens het boeren dan gebruiken ouders ipv een spuugdoekje ook wel een hydrofiele luier, omdat die meestal groter zijn dan een spuugdoek.

Een monddoekje is een doekje die gebruikt wordt om de mondjes van een  kindje mee af te vegen na de voeding. Spuugdoekjes zijn er in verschillende grote en kunt u gemakkelijk over de schouder leggen. Monddoekjes zijn meestal klein van formaat, zodat ze overal handig mee heen genomen kunnen worden.

Wij van Borduur Kado verkopen vierkante spuugdoekjes met een afmeting van 30 cm x 30 cm. Vanwege dit handige formaat zijn deze spuugdoekjes ook goed te gebruiken als monddoekje.

Badstof spuugdoekjes met naam.

Alle spuugdoekjes die we borduren zijn gemaakt van badstof. Het grote voordeel van badstof spuugdoekjes is dat ze veel vocht kunnen absorberen waardoor ze niet zo snel doorlekken.

Verschillende kleuren spuugdoeken: 

spuugdoekje ecru

spuugdoekje donkerroze
spuugdoekje lichtroze 
spuugdoekje donkerblauw

spuugdoekje lichtblauw
spuugdoekje wit
spuugdoekje zwart

spuugdoekje groen
spuugdoekje mint
spuugdoekje grijs


Wilt u een spuugdoekje met naam bestellen? Klik dan hier om naar onze bestelpagina te gaan.

Spuugdoekjes met logo.

Voor bedrijven, instellingen of verenigingen borduren we regelmatig spuugdoekjes met bedrijfslogo als kraamcadeau aan hun werknemers, klanten of zakenrelaties. Spuugdoekjes zijn een van de goedkoopste relatiegeschenken die wij verkopen. Voor verschillende kinderdagverblijven, verloskundigenpraktijken en kraamzorginstellingen hebben we diverse spuugdoekjes geborduurd die hun als reclamemateriaal en / of promotiemateriaal hebben besteld.

Wilt u een spuugdoek met logo bestellen klik dan hier om een offerte prijs aan te vragen.

Wilt spuugdoekje met naam bestellen of heeft u een leuke toevoeging voor dit ontwerp kunt u een email sturen naar info@borduurkado.nl 
    14-01-2018 23:05     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]