Spuugdoekjes met naam

Spuugdoekjes met naam bestellen. Hieronder vind u een overzicht van alle spuugdoekjes met naam. Een spuugdoekje met naam is ook altijd leuk goekoop kraamcadeau met naam om te geven als u op kraamviste gaat. Een paar verschillende spuugdoekjes en monddoekjes zijn dan ook altijd handig voor ouders om te kunnen gebruiken. Ze zijn leverbaar in verschillende kleuren.

Bezig met laden...
Spuugdoekje met naam lichtroze
Spuugdoekje met naam lichtroze
€ 7,99 *
Prijs per stuk
Spuugdoekje met naam lichtblauw
Spuugdoekje met naam lichtblauw
€ 7,99 *
Prijs per stuk
Spuugdoek met naam donkerblauw
Spuugdoek met naam donkerblauw
€ 7,99 *
Prijs per stuk
Spuugdoekje met naam donkerroze
Spuugdoekje met naam donkerroze
€ 7,99 *
Prijs per stuk
Spuugdoekje met naam groen
Spuugdoekje met naam groen
€ 7,99 *
Prijs per stuk
Spuugdoekje met naam okergeel
Spuugdoekje met naam okergeel
€ 7,99 *
Prijs per stuk
Spuugdoekje met klompen
Spuugdoekje met klompen
€ 8,99 *
Prijs per stuk
Spuugdoekje met naam wit
Spuugdoekje met naam wit
€ 7,99 *
Prijs per stuk
Spuugdoekje met naam ecru
Spuugdoekje met naam ecru
€ 7,99 *
Prijs per stuk
Spuugdoekje met naam mint
Spuugdoekje met naam mint
€ 7,99 *
Prijs per stuk
Spuugdoekje met naam zwart
Spuugdoekje met naam zwart
€ 7,99 *
Prijs per stuk
Spuugdoekje met naam navy blue
Spuugdoekje met naam navy blue
€ 7,99 *
Prijs per stuk
Spuugdoekje met naam grijs
Spuugdoekje met naam grijs
€ 7,99 *
Prijs per stuk

Spuugdoek met naam bestellen

Spuugdoekjes met naam zijn altijd handig om in huis te hebben of mee te nemen als u met uw baby opstap gaat. In de periode dat het kindje nog erg klein is wordt er vaak gebruik gemaakt van een monddoekje tijdens het eten en drinken om het knoeien te voorkomen of viezigheid rond de mondjes weg te halen. De kleine spuugdoek zijn leverbaar in verschillende kleuren zoals lichtroze, donkerroze, donkerblauw, groen, lichtblauw, ecru, grijs, navy blue, grijs, okergeel, zwart, wit en mint. De spuugdoeken zijn vierkant en hebben een afmeting van 30 x 30 cm. De spuugdoeken die wij borduren zijn gemaakt van zachte badstof.


Spuugdoekje met naam geborduurd

Wij borduren de naam altijd in de rechter onder in de hoek van het spuugdoekje. Spuugdoekjes met naam of tekst zijn te bestellen per stuk, maar voor grotere afname / wederverkoop hanteren we speciale staffelprijzen. Voor meer informatie over wederverkoop van spuugdoekjes met naam of spuugdoekjes met tekst kunt u altijd contact opnemen. Een van de medewerkers van Borduur Kado zal u hierover meer informatie geven.
 

Monddoekjes en spuugdoeken borduren met naam

Als u een monddoekje met naam besteld dan raakt het minder snel kwijt als uw kindje naar de crash of kinderdagverblijf gaat. Monddoekjes en spuugdoeken zijn zeer handig om te hebben en ideaal om even snel het gezichtje van uw kindje schoon te maken. Monddoekjes kunnen gemakkelijk mee als u weg gaat. Spuugdoekjes zijn ook praktisch om in de buurt te hebben wanneer je kindje een mondje terug geeft na een voeding.

Spuugdoek met afbeelding

Wilt u een spuugdoek met een speciaal thema bestellen dan is een slabber met een afbeelding speciaal cadeau om te geven. Zo verkopen we spuugdoekjes met delfts blauwe klompen, schatte beertjes, romantische hartjes en verschillende dieren, zoals een schattig hondje, een lief zeehondje of en een mooie vlinder. Op onze site van Borduur Kado vind u een overzicht van een aantal afbeeldingen die wij standaard aanbieden. Wilt u liever een andere afbeelding geborduurd hebben dan kunt u altijd contact opnemen en informeren naar de vele mogelijkheden. 

Spuugdoek baby met thema van het geboortekaartje

Heeft u een leuke afbeelding van bijvoorbeeld een geboortekaartje, een speciale geboortelogo of thema afbeelding van de kinderkamer die u op de spuugdoek wilt laten borduren? Dan bent u bij Borduur Kado bij het juiste adres. Wij kunnen van afbeeldingen een borduurpatroon maken die we op een spuugdoekje kunnen borduren. Voor meer info kunt u contact opnemen. Een van de medewerkers van Borduur Kado zal u hierover meer informatie geven.

Schouder spuugdoekjes met naam

Schouder spuugdoeken hebben we niet standaard in ons assortiment, maar kunnen we wel bestellen. Een schouder spuugdoek is een grote spuugdoek die u gemakkelijk over uw schouder kan leggen en zijn zeer handig voor baby's die na het eten een boertje moeten laten. De afmeting van de schouderspuugdoekjes zijn 20×55 cm. De spuugdoekjes zijn leverbaar in verschillende kleuren, zoals lichtroze, fuchsia roze, lichtblauw, turquoise blauw, wit, crème, steengroen, ecru, navy blue, steengroen, koper, donker grijs.

Heeft u interesse in een schouderspuugdoek met naam of meerder schouder spuugdoekjes met logo dan kunnen we die wel bestellen. Voor meer informatie over schouderspuugdoekjes kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Kinderservies met naam

De spuugdoekjes met naam worden regelmatig besteld als klanten een compleet kinderservies met naam willen bestellen. Wilt u ook een kinderservies met naam cadeau geven dan kunt u denken aan de volgende samenstelling. 

Kinderbordje met naam en leuke afbeelding

Kinder drinkbeker met naam en leuke afbeelding

Kinderbestek met naam

Slabber met naam en leuke afbeelding

Spuugdoekje met naam en leuke afbeelding

Voor oudere kinderen vanaf 4 jaar zouden ipv een spuugdoek en slabber een handdoek met naam, grote drinkbeker of lunch trommel nog kunnen zijn.

Spuugdoekjes met logo

Voor bedrijven, instellingen of verenigingen borduren we regelmatig spuugdoekjes met logo. Diverse bedrijven geven spuugdoekjes met bedrijfslogo als baby relatiegeschenk / kraamcadeau aan hun werknemers, klanten of zakenrelaties. Daarnaast bestellen ook veel verloskundigenpraktijken, kinderdagverblijven en kraamzorginstellingen bij ons spuugdoeken met log die ze verspreiden als promotiemateriaal voor hun bedrijf. Spuugdoekjes zijn een van de goedkoopste relatiegeschenken die we verkopen en kunnen zorgen voor grote naamsbekendheid voor uw bedrijf. Wilt u ook een spuugdoekje met logo bestellen, dan kunt u een prijs op maat laten maken.

Kenmerken en wasvoorschriften van Spuugdoeken

De bad textiel die wij bij Borduur Kado verkopen zijn gemaakt van mooie badstof. De weving is kort en vast waardoor de badstof erg zacht aanvoelt en goed vocht absorbeert. De fabrikant van de spuugdoekjes die wij verkopen gebruikt tijdens de productie alleen natuurlijke materialen gebruikt en geen giftige stoffen. Badstof spuugdoekjes zijn gemaakt van een poolweefsels, waar het tijdens de verschillende productie processen ertoe kan leiden dat hier en daar een (los)draadje uitsteekt. Ga hier nooit aan trekken maar probeer het gewoon zo kort mogelijk afknippen. Een los draadje afknippen kan geen kwaad, de badstof lijdt daar niet onder omdat hiermee het grondweefsel niet beschadigd wordt. Ook als je per abuis ergens achter blijft haken en er een lusje loskomt, dit gewoon afknippen. 

Wasvoorschriften van spuugdoekjes. Volg de instructies op het product label goed, om zo de kwaliteit van de handdoeken optimaal behouden.  Was de producten eerst voordat je ze gaat gebruiken. We adviseren alle badstof bad textiel voor de eerste wasbeurt een nacht in koud water te zetten. Eventueel  kunt u hierbij een klein scheutje azijn doen. Azijn bevordert de absorberende werking en zal de kleurvastheid nog verder vergroten. Na enkele wasbeurten is de absorberende werking van de badstof optimaal. De badtextiel de eerste wasbeurten met gelijke kleuren apart wassen.

Spuugdoekjes met naam in een kraammand

Spuugdoeken worden vaak besteld om een kraammand of geboortepakket te maken. Met een slabber, knuffelpop, brood bordje, kinder besteksetje, badcape, badjas, handdoek, bad eendje, leuke spaarpot met naam, en geboortebeer maakt u in een handomdraai snel en gemakkelijk een leuke kraammand. Snel en makkelijk een spuugdoekjes met naam kopen doet u bij Borduur Kado.


Laatst bekeken producten

Beoordelingen

Beoordelingen