Spuugdoekjes met naam

Spuugdoekjes zijn altijd handig om in huis te hebben of mee te nemen als u met uw baby opstap gaat. In de periode dat het kindje nog erg klein is wordt er vaak gebruik gemaakt van een monddoekje tijdens het eten en drinken om het knoeien te voorkomen of viezigheid rond de mondjes weg te halen. De spuugdoek zijn leverbaar in verschillende kleuren zoals roze, blauw, ecru, grijs, navy blue, zwart, wit en mint. De spuugdoeken hebben een afmeting van 30 x 30 cm en zijn gemaakt van badstof. Hieronder vind u een overzicht van alle spuugdoekjes met naam. 


Bezig met laden...

Spuugdoekjes met naam geborduurd

Wij borduren de naam altijd in de rechter onder in de hoek van het spuugdoekje. Spuugdoekjes met naam of tekst zijn te bestellen per stuk, maar voor grotere afname / wederverkoop hanteren we speciale staffelprijzen. Voor meer informatie over wederverkoop van spuugdoekjes met naam of spuugdoekjes met tekst kunt u altijd contact opnemen. Een van de medewerkers van Borduur Kado zal u hierover meer informatie geven.
 

Spuugdoekjes met eigen afbeelding

Heeft u een leuke afbeelding van bijvoorbeeld een geboortekaartje, of thema afbeelding van de kinderkamer die u op de spuugdoek wilt laten borduren? Dan bent u bij Borduur Kado bij het juiste adres. Wij kunnen van afbeeldingen een borduurpatroon maken die we op een spuugdoekje kunnen borduren. Voor meer info kunt u contact opnemen. Een van de medewerkers van Borduur Kado zal u hierover meer informatie geven.

 

Spuugdoekjes met logo

Voor bedrijven, instellingen of verenigingen borduren we regelmatig spuugdoekjes met logo. Diverse bedrijven geven spuugdoekjes met bedrijfslogo als baby relatiegeschenk / kraamcadeau aan hun werknemers, klanten of zakenrelaties. Daarnaast bestellen ook veel verloskundigenpraktijken, kinderdagverblijven en kraamzorginstellingen bij ons spuugdoeken met log die ze verspreiden als promotiemateriaal voor hun bedrijf. Spuugdoekjes zijn een van de goedkoopste relatiegeschenken die we verkopen en kunnen zorgen voor grote naamsbekendheid voor uw bedrijf.

 

Spuugdoekjes met naam in een kraammand

Spuugdoeken worden vaak besteld om een kraammand of geboortepakket te maken. Met een slabber, knuffelpop, badcape, badjas, handdoek, badeendje en geboortebeer maakt u in een handomdraai snel en gemakkelijk een leuke kraammand. Snel en makkelijk een spuugdoekjes met naam kopen doet u bij Borduur Kado.


Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |