Spuugdoekjes met naam zijn altijd handig om in huis te hebben en/of mee te nemen als u met uw baby opstap gaat. 

In de periode dat het kindje nog erg klein is wordt er vaak gebruik gemaakt van een monddoekje tijdens het eten en drinken om het knoeien te voorkomen of viezigheid rond de mondjes weg te halen.
 

De spuugdoekjes zijn leverbaar in verschillende kleuren: 

spuugdoekje fuchsia roze 
spuugdoekje turquoise blauw
spuugdoekje lichtroze
spuugdoekje ecru
spuugdoekje wit
spuugdoekje lichtblauw
spuugdoekje grijs
spuugdoekje ecru

Alle spuugdoeken zijn gemaakt van Deze zijn gemaakt van badstof en heeft een afmeting van 30 cm x 30 cm. 

 

Spuugdoekjes met Tekst

Op de een spuugdoek kunt u een naam laten borduren. Wij borduren de naam altijd in de rechter onder in de hoek van het spuugdoekje.

Naast spuugdoekjes met Naam kunt u ook spuugdoekjes net korte tekst (max. 10 letters / tekens) bestellen zoals. Wij borduren voor meerder winkels spuugdoekjes met korte teksten zoals baby, girl, boy, lief, i'm a star, ik knoei, boefje enz. Spuugdoekjes met tekst zijn te bestellen per stuk, maar voor grotere afname / wederverkoop hanteren we speciale staffelprijzen. Voor meer informatie over wederverkoop van spuugdoekjes met naam of spuugdoekjes met tekst kunt u altijd contact opnemen. Een van de medewerkers van Borduur Kado zal u hierover meer informatie geven.


Hieronder vind u een overzicht van alle spuugdoekjes met naam. 


Bezig met laden...

Spuugdoekjes met eigen Afbeelding

Heeft u een leuke afbeelding van bijvoorbeeld een geboortekaartje, of thema afbeelding van de kinderkamer die u op de spuugdoek wilt laten borduren? Dan bent u bij Borduur Kado bij het juiste adres. Wij kunnen van afbeeldingen een borduurpatroon maken die we op een spuugdoekje kunnen borduren. Voor meer info kunt u contact opnemen. Een van de medewerkers van Borduur Kado zal u hierover meer informatie geven

 

Spuugdoekjes met Logo

Voor bedrijven, instellingen of verenigingen borduren we regelmatig spuugdoekjes met logo. Diverse bedrijven geven spuugdoekjes met bedrijfslogo als baby relatiegeschenk / kraamcadeau aan hun werknemers, klanten of zakenrelaties. Daarnaast bestellen ook veel verloskundigenpraktijken, kinderdagverblijven en kraamzorginstellingen bij ons spuugdoeken met log die ze verspreiden als promotiemateriaal voor hun bedrijf. Spuugdoekjes zijn een van de goedkoopste relatiegeschenken die we verkopen en kunnen zorgen voor grote naamsbekendheid voor uw bedrijf.

Borduur Kado Vesta 2 9602 NS HOOGEZAND www.borduurkado.nl info@borduurkado.nl Tel: 0598382325 06-41525567 (Whats App)