Trouw cadeau Bloempot


Trouw cadeau Bloempot

Trouwcadeau Bloempot incl kweekpotje en bloemzaadjes. U kunt kiezen uit verschillende bloemzaadjes. Hieronder kunt u de namen (in volgorde van bedrukken )invullen.

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

€ 9,99 *
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Trouwcadeau bloempot met namen

De bloempot is wit van kleur en gemaakt van keramiek. De bloempot en heeft een afmeting van +/- 82mm buitendiameter en +/- 96 mm hoogte. De bloempot is geschikt voor leuke kleine plantjes in te doen. De bloempot is cilindervormig en heeft aan de onderkant een gat zodat de plantjes niet verdrinken en het overtollig vocht uit de pot kan. 
Als extra kunt u gratis bij de bloempotjes bloemzaadjes in mooie cadeau verpakking mee bestellen. Dit word geleverd incl een kweekpotje met bloemzaadjes. Elk doosje bevat een plastic potje, jiffy-schijfje (gedroogde aarde) en een zakje zaad verpakt in mooie cadeau verpakking.. U kunt kiezen uit verschillende bloemzaadjes. 

Hieronder vind u de verschillende lettertypes waar u uit kunt kiezen. Het lettertype Verdana, Lucida Calligraphy en Comic Sans MS worden vaak gekozen. Standaard borduren wij namen met een (begin) hoofdletter behalve het lettertype kleine comic andy,omdat die geen (begin) hoofdletters kent.

                                     

 

 

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]