Trouwdag cadeau / Jubileum cadeaumand. Wilt u uw partner op jullie trouwdag verrassen of bent u uitgenodigd voor een jubileum feest en zoekt u nog een leuk cadeau? Dan kunt u door ons een jubileum cadeaumand laten samenstellen met geborduurde en/of bedrukte kado’s met het jubileum getal en namen van het bruidspaar

U kunt zelf het gewenste budget invullen, zodat wij voor een kadomand kunen gaan samenstellen voor u die u cadeau kunt geven op het jubileumfeest / trouwfeest.

Van elke cadeau mand proberen wij weer een mooi kado te maken. De inhoud van de manden kunnen per keer verschillen omdat wij de artikelen afstemmen op het gewenste budget. Hoe hoger het buget hoe meer er in de mand zit. Mocht u graag willen overleggen over de inhoud van de mand kunt u dit altijd aangeven (opmerkingvakje of per mail), zodat we tijdens het samenstellen van de kadomand contact met u kunnen opnemen.

Opties:
Velden met een * zijn verplichte velden
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 0,00 *
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten
Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |