Valentijnscadeau

Valentijnscadeau bestellen

Valentijnsdag, 14 februari wordt ook wel de dag van de liefde genoemd. Valentijnsdag is dan ook een geschikte dag om iemand te laten weten dat u hem of haar heel erg leuk vind. Op Valentijnsdag is het dan ook leuk om iemand te verrassen met een bijzonder geschenk of speciaal cadeau. De meeste stelletjes die Valentijnsdag vieren verrassen hun geliefde met een speciaal Valentijnscadeau of een romantisch geschenk. Verder is Valentijnsdag in Nederland een traditie voor stille aanbidders om hun geheime liefde te laten weten dat ze hem leuk vinden.

Op Valentijnsdag worden niet alleen maar geliefdes verrast, maar ook gebruiken diverse mensen dag om familie of vrienden in het zonnetje te zetten.  Wilt u uw ouders, broer, zus, opa of oma eens verrassen of wilt u juist u beste vriend of vriendin, of lieve buren in het zonnetje zetten dan bent u bij ons van Borduur Kado op het juiste adres. U kunt bij Borduur Kado eigen persoonlijk Valentijn geschenk laten borduren of bedrukken met naam of romantische tekst. 

Valentijn cadeau tips

In deze rubriek vind u dan ook diverse cadeautips geschikt om te geven voor Valentijnsdag.  Indien gewenst kunt u het kado rechtsteek naar de cadeau ontvanger verzenden en eventueel een gratis kaartje met een romantische tekst bij laten versturen. Wilt u iemand geheel anoniem verrassen is dit ook mogelijk en kunt u dit aangeven bij het opmerkingen vakje. 

Wilt u tips voor een Valentijnscadeau of wilt u door ons een Valentijns cadeaumand laten samenstellen dan kunt u altijd contact opnemen en vragen naar de verschillende mogelijkheden.

 

Bezig met laden...
Romantische kaarsjes
Romantische kaarsjes
€ 4,99 *
Prijs per stuk
Hartvormige kaarsjes
Hartvormige kaarsjes
€ 4,99 *
Prijs per stuk
Koffiemok met naam
Koffiemok met naam
€ 9,99 *
Prijs per stuk
Voor altijd samen sierbord met naam
Voor altijd samen sierbord met naam
€ 15,99 *
Prijs per stuk
Liefdes handdoek
Liefdes handdoek
€ 15,99 *
Prijs per stuk
Valentijn handdoek
Valentijn handdoek
€ 15,99 *
Prijs per stuk
Handdoek met naam wit
Handdoek met naam wit
€ 12,99 *
Prijs per stuk
Knuffels met naam
Knuffels met naam
€ 24,99 *
Prijs per stuk
Geboortebeer Bruin 47 cm met Naam
Geboortebeer Bruin 47 cm met Naam
€ 24,99 *
Prijs per stuk
Gastendoek met Naam
Gastendoek met Naam
€ 8,99 *
Prijs per stuk
Zeeppompje met naam of tekst
Zeeppompje met naam of tekst
€ 11,99 *
Prijs per stuk
Handdoek met naam mint
Handdoek met naam mint
€ 12,99 *
Prijs per stuk
Handdoek met naam grijs
Handdoek met naam grijs
€ 12,99 *
Prijs per stuk
Handdoek met naam okergeel
Handdoek met naam okergeel
€ 12,99 *
Prijs per stuk
Handdoek met naam ecru
Handdoek met naam ecru
€ 12,99 *
Prijs per stuk
Koffiemok met tekst
Koffiemok met tekst
€ 9,99 *
Prijs per stuk
Gastendoek naam Zwart
Gastendoek naam Zwart
€ 8,99 *
Prijs per stuk
Handdoek met naam zwart
Handdoek met naam zwart
€ 12,99 *
Prijs per stuk
Handdoek met naam donkergrijs
Handdoek met naam donkergrijs
€ 12,99 *
Prijs per stuk
Waxinelichthouder met naam
Waxinelichthouder met naam
€ 7,99 *
Prijs per stuk

Valentijnscadeau met naam

Bij ons van Borduur Kado kunt u diverse artikelen bestellen die u kunt laten borduren met naam of of laten bedrukken met een romantische tekst. Zo kunt u in een handomdraai een persoonlijk en origineel Valentijnscadeau bestellen. U kunt hierbij denken aan een geborduurde handdoek of badlaken met naam en hartjes. Maar een mooie koffiemok met naam die u kunt vullen met mooie rode hartjes snoep is ook een leuk Valentijnscadeau tip. Kleine gastendoekjes met een romantische tekst in combinatie met mooie rode hartvormige kaarsjes worden ook veel besteld als valentijnsgeschenk. Daarnaast kunt u ook mooie, zeeppompjes, hartvormige (sier) tegeltjes, sierbordje op een mooie standaard laten bedrukken met naam of persoonlijke tekst. Kortom er zijn vele mogelijkheden om een Valentijnscadeau met naam te bestellen.

Valentijnscadeau voor hem

Bent u opzoek voor een liefdescadeau voor uw vriend of man of zoekt u zomaar een cadeau voor iemand die u erg leuk vind. De meeste mannen zijn vaak iets minder romantisch aangelegd dan vrouwen, maar toch vinden we het wel leuk om een cadeau te ontvangen. Een
Valentijnscadeau waar mannen dan ook lange tijd iets aan kunnen hebben is een leuke koffiemok met naam die u kunt vullen met heerlijke hartvorimige chocolade. 

Valentijnscadeau voor haar

Bent u opzoek voor een liefdescadeau voor uw vriendin of vrouw of zoekt u zomaar een cadeau voor een iemand n die u erg leuk vind. Een origineel liefdescadeau voor haar vinden is nog niet zo makkelijk. Wilt u haar verrassen met een bijzonder leuk cadeau om te laten zien hoeveel ze voor u betekend. Een geborduurde handdoek met naam en hartjes met een luxe zeeppomp met romantische tekst is leuk om te combineren met een paar hartvorimge rode kaarsjes. Zo kunt u gemakkelijk een mooi valentijnscadeau maken. Bent u opzoek naar een kleindigheidje dan is een  hartvormige siertegeltje met jullie namen of een koelkastmagneetje met bedrukte met hartjes en namen is een tip om te bestellen. 

Een anoniem Valentijns cadeau sturen.

Heeft u een geheime liefde en wilt u die eens verrassen. Dan is een cadeau met een romantische tekst leuk om te geven. 

Hieronder vind u een paar leuke korte teksten die u zou kunnen laten borduren op een gastendoekje of laten bedrukken op drinkmok, koffiebeker, theeglas een tegeltje of sierbordje. 

 • Happy Valentines Day
 • Fijne Valentijnsdag 
 • Ik vind je lief
 • Ik volg mijn hart, want die klopt altijd
 • I love you
 • Met jou is alles leuker
 • Forever together 
 • Just the two of us
 • Only you and me
 • Een knuffel voor jou omdat je het verdient
 • Bedankt dat je er altijd voor me bent
 • Je bent de liefste
 • Voor altijd in mijn hart

Romantisch kaarsen speciaal voor Valentijnsdag.

Bij Borduur Kado verkopen we een 2 soorten hartvormige kaarsen die zeer geschikt zijn om uw vriend of vriendin mee te verrassen op Valentijnsdag! De hartvormige kaarsjes zijn leverbaar in zilvergrijs of rood hartvormig blikje. De kaarsjes zijn leuk om cadeau te geven. Deze kaarsjes worden ook vaak besteld om ter decoratie van een romantische avond. Zo kunt u meerder kaarsjes ergen neerzetten om zo een mooie romantische zweer te kunnen creeeren.

Valentijn, is de dag der liefde.

Wilt u uw partner een hele dag verrassen dan hebben we een paar ideeën op een rij gezet waar u uw geborduurde en bedrukte cadeautjes met persoonlijke tekst of naam voor zou kunnen bestellen.

U kunt beginnen met een romantisch Valentijnsontbijt. Bij ons van Borduur Kado kunt u een mooie koffiemok of theeglas laten bedrukken met naam en hartjes. Daarbij kunt u een leuk broodbordje laten bedrukken met naam en een romantische tekst. Daarnaast kunt u bij ons een paar hartvormige kaarsjes bestellen om het dienblad met te versieren. Eventueel kunt u nog bij een bloemenwinkel een mooie roos kopen of u legt een paar roze blaadje te decoratie op het dienblad.

Na het valentijnsontbijt kunt u uw geliefde verrassen met een mooi cadeau. U kunt hierbij denken aan een mooie geborduurde handdoek, badlaken of gastendoek met een romantische tekst of mooie afbeelding van geborduurde hartjes. Een ander idee is dat u een mooie Valentijnsbeer laten borduren met een romantische tekst op het truitje en jullie namen op de voetjes of dat u met mooie tekst laat borduren op een Valentijnsknuffel Gedurende de dag kunt u overal kleine briefjes neerleggen met romantische teksten en kunt u de kamer versieren met rode hartvormige kaarsjes. 

Indien u bij ons een broodbordje met romantisch tekst heeft besteld kunt u dit ontbijtbordje ook weer gebruiken voor de lunch en de koffiebeker met naam kunt u dan weer gebruiken als een mooie drinker waar u bijvoorbeeld melk in kunt serveren. Het broodbordje kunt u ook voor altijd bewaren en u kunt voor een kleine meerprijs ook een borden standaard er bij bestellen zodat uw geliefde het bordje altijd als sierbordje kan neerzetten op een plank of kast.

Na de lunch kunt u nog een romantisch (bos) wandeling maken en na afloop kunt u warme chocomelk met slagroom serveren in de drinkbeker met naam.

Wilt u de badkamer romantisch inrichten dan zijn de badlakens en douchlakens met naam en hartjes in combinatie met een luxezeeppomp met romantische tekst een leuke tip. Ook de hartvormige kaarsjes kunt u hier dan weer op verschillende plaatsen neerzetten voor een romantische sfeer.

S avonds kunt u nog een stukje van een valentijnsgebak combineren met een koffie in een koffiebeker met naam of thee in een mooie theeglas met naam en hartjes. Daarna kunt u nog gezellig een romantisch film kijken in combinatie de woonkamer versieren met hartvormige kaarsjes.

 

Symbolen voor een leuk Valentijnscadeau

Wilt u een leuke afbeelding laten borduren of bedrukken die schikt zijn voo reen mooi Valentijnscadeau kunt u denken aan verschillende mogelijkheden. Typische afbeeldingen die symbool staan voor Valentijn of romantiek dan kunt u denken aan hartjes, een rode roos, de afbeelding van cupido, romantische duiven, knuffelde beertjes. 

Kleuren voor een mooi Valentijngeschenk.

De meest bekende kleuren combinatie is rood met wit. Zo verkopen we de rode douchlakens met geborduurd met witte garen en de witte handdoeken geborduurd met rode garen het meest in als Valentijngeschenk. Ook de witte koffiebekers bedrukt met rode hartjes en rode namen en witte luxe zeeppompjes in combinatie met mooie witte gastendoekjes verkopen erg goed als Valentijn geschenk.  

Rood is de kleur van de liefde en staat bekend voor rode hartjes en een rode roos staat vooral symbool voor ware liefde en respect. De kleur rood word dan ook vaak gecombineerd met wit maar soms ook wel eens met zwart.

Wilt u met Valentijnsdag zomaar iemand die u aardig vind verrassen kunt u ook kiezen voor een iets neutrale kleur, zoals roze of blauw en dan geborduurd met donkerroze of donkerblauwe hartjes of licht cadeau artikelen en witte hartjes of donkere cadeau artikelen

Valentijnscadeaus bestellen 

In deze rubriek hebben een aantal artikelsoorten gesecteerd die u kunt bestellen als Valentijn geschenk. Staat uw cadeau artikel er niet bij of mocht u nog tips of aanvullingen hebben voor een mooie Valentijnscadeau dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen en vragen naar de vele mogelijkheden.


Laatst bekeken producten

Beoordelingen

Beoordelingen