Abraham cadeau

Bent u opzoek naar een bijzonder verjaardag cadeau voor iemand die binnenkort vijftig jaar wordt en dan spreekwoordelijk Abraham ziet? Dan is een 50 jarige verjaardagfeest een hele speciale verjaardag die gevierd wordt. Iemand wordt immers maar één keer zijn leven vijftig jaar. In onze rubriek verjaardagscadeau speciaal voor Abraham vind u verschillende cadeauartikelen die u kunt laten borduren met de naam van de jarige Jop. Daarnaast vind u bij ons in de rubriek abraham cadeau ook leuke cadeautjes die u kunt bestellen met speciale abraham spreuken of bijzondere verjaardag teksten. Heeft u nog een leuke idee of aanvulling voor deze rubriek kunt u altijd contact opnemen.

  


Bezig met laden...
Abraham 50 jaar handdoek
Abraham 50 jaar handdoek
€ 16,99 *
Prijs per stuk
Slabber met Abraham & Sarah Teksten
Slabber met Abraham & Sarah Teksten
€ 7,99 *
Prijs per stuk
Abraham 50 jaar verkeersbord
Abraham 50 jaar verkeersbord
€ 15,99 *
Prijs per stuk
Halve Abraham | 25 jaar cadeau
Halve Abraham | 25 jaar cadeau
€ 15,99 *
Prijs per stuk
Koffiemok met naam
Koffiemok met naam
€ 9,99 *
Prijs per stuk
Zeeppompje met naam of tekst
Zeeppompje met naam of tekst
€ 11,99 *
Prijs per stuk
Leeftijd verkeersborden Koffiemokken
Leeftijd verkeersborden Koffiemokken
€ 9,99 *
Prijs per stuk
50 jaar Abraham Mok
50 jaar Abraham Mok
€ 9,99 *
Prijs per stuk
Sarah 50 jaar met naam
Sarah 50 jaar met naam
€ 15,99 *
Prijs per stuk
Abraham 50 jaar met naam
Abraham 50 jaar met naam
€ 15,99 *
Prijs per stuk
Koffiemok met tekst
Koffiemok met tekst
€ 9,99 *
Prijs per stuk
Horoscoop cadeau met naam sierbord
Horoscoop cadeau met naam sierbord
€ 15,99 *
Prijs per stuk
Mok met  naam en sterrenbeeld
Mok met naam en sterrenbeeld
€ 9,99 *
Prijs per stuk
Mok met leeftijd
Mok met leeftijd
€ 9,99 *
Prijs per stuk
Bloempot met naam
Bloempot met naam
€ 9,99 *
Prijs per stuk

Hoera 50 jaar is Hoera Abraham zien

Wordt uw vader, opa, echtgenoot, goede vriend, leuke buurman, broer, collega of goede bekende binnenkort 50 jaar, dan is dit een hele speciale verjaardag. Als een man vijftig word zijn hij spreekwoordelijk Abraham. Het zien van Abraham is een oud gezegde waarvan niemand helemaal precies goed weet waar het nu echt vandaan komt. Wel weten we dat de naam Abraham is vernoemt naar een bijbels persoon. En noemen ze een 50 jarige verjaardag een kroonverjaardag. De ene 50 jarige man krijgt met zijn vijftigste verjaardag een leuke Abraham pop in zijn tuin en bij een andere man die 50 wordt, wordt weer in het zonnetje gezet met slingers, ballonnen in de tuin of een vijftig jaar Abraham verkeersbord. Bijna altijd wordt deze bijzondere leeftijd van 50 jaar groots gevierd met een speciaal en bijzonder feest. Bij een speciaal feest hoort dan ook een speciaal cadeau en voor een speciaal cadeau bent u bij Borduur Kado aan het juiste adres.

Abraham cadeautjes kopen

Als iemand 50 jaar word valt die leeftijd onder de zogenoemde kroonjaren (verjaardagen die veelvouden van vijf zijn). Als een kroon verjaardag van 50 viert, word het vaak uitgebreider gevierd doormiddel van een speciaal feestje. Er zijn verschillende Abraham cadeautjes te koop, zoals mokken, een straatnaambord, mosterdpot, tegeltjes met leeftijd enz. Doordat deze standaard cadeautjes in veel winkels te koop zijn loopt u het risico dat iemand anders ook het zelfde cadeau koopt. Bent u naar een origineel verjaardag cadeau opzoek dan vind u in onze rubriek leuke verjaardag cadeautjes die u zelf kunt personaliseren met naam of speciale abraham teksten. U kunt hierbij denken aan handdoeken met naam en leeftijd of speciale Abraham verkeersbord handdoeken, verjaardag bloemenkransen, gastendoeken met Abraham spreuken en slabbetje met leuke Abraham teksten er op geborduurd. Daarnaast verkopen we ook nog meer leuke verjaardagscadeau artikelen. Heeft u nog een leuke tip voor een uitbreiding binnen onze categorie Abraham cadeau kunt u altijd mailen en vragen naar de mogelijkheden. 

Leuke Abraham teksten voor een persoonlijk verjaardagscadeau

Hieronder vind u een aantal voorbeeld teksten voor op een slabber, handdoek of gastendoek. Heeft u zelf een leuke spreuk of tekst kunt u die natuurlijk ook laten borduren. Wel dient u rekening te houden met de borduurruimte op artikelsoorten. Hoe langer de tekst hoe kleiner de letters geborduurd kunnen worden.

* Hoera 50 is nog super jong ... over 30 jaar ben je pas 80

* Hoezo oud? 50 is de helft van 100.

* Paniek, Paniek, Abraham nu is half antiek.

* Hoera vijftig jaar nu 5 x toeteren maar

* Iedereen mag het weten, Papa heeft nu 50 jaar versleten!

* Na 50 jaar verlies je wel je wel haren ,maar niet je streken!

* Deze lieve meneer, is helaas geen veertiger meer!

* Nog geen grijs haar, maar wel al 50 jaar.

* Waar haalt onze Abraham zijn mosterd vandaan?

* Hoezo 50? Ik ben 18 met 32 jaar ervaring

* Wijsheid komt met de jaren, net als de grijze haren.

* 50 is een speciale kroon leeftijd

* Mijn Opa ziet Abraham

* Mijn vader ziet vandaag Abraham

* Klaas ziet Abraham.

* Ik vier een kroonverjaardag van vijftig.

* Het is raar maar waar, Hans is 50 jaar

* 50 jaar nu begin je aan je 2e jeugd.

* Mijn speciale kroonverjaardag

* Onze 50 jarige is vandaag 5×10

* Het is raar maar waar, Kees is vijftig jaar.

Halve Abraham cadeau is 25 jarige verjaardagsfeest

Een 25ste verjaardag van een vrouw wordt een halve Abraham genoemd. Dit omdat 25 de helft van vijftig is en dat een man bij vijftig jaar spreekwoordelijk Abraham ziet. 25 jaar is dan ook weer een speciale mijlpaal in iemand leven. Niet bij iedereen wordt een 25 jarige verjaardag groot gevierd maar in sommige provincies van Nederland wel. Hier geven mensen een groot feest wordt deze verjaardag uitbundig gevierd. Bent u uitgenodigd voor de 25ste verjaardag van een, broer, zoon, goede vriend, neef, sport vriend of speciale collega of andere familielid kunt u op een originele manier verrassen met een halve Abraham verjaardagscadeau.

Abraham knuffel met naam.

De meeste mensen willen graag iets origineels bedenken voor partner, familielid, buurman of goede vriend die vijftig wordt. De meeste mannen krijgen een pop of verkeersbord in de tuin. Wilt u eens iets geheel anders kunt u ook kiezen voor een Abraham knuffel met naam. De standaard Abraham beren zijn +/- 40 cm groot. Op de shirt van de knuffel kunt u een korte Abraham tekst laten borduren en op de voetjes van de knuffel een naam en geboortedatum. . Naast een knuffelbeer zijn er ook mega grote beren van 1,5 meter leverbaar die u kunt personaliseren met een abraham slabber om. Deze knuffels hebben we niet standaard in ons assortiment maar mocht u interesse hiervoor hebben kunt u vrijblijvend vragen naar de verschillende mogelijkheden.

Nog geen 50 jaar?

Bent u opzoek naar iemand die jarig is en nog geen 50 jaar is geworden? Dan kunt u bij ons van Borduur Kado ook terecht. Voor iedere feestelijke gelegenheid verkopen een speciaal cadeau. In de rubriek verjaardag cadeau vind u nog meer verjaardagscadeaus voor alle leeftijden. Een handdoek met naam of leeftijd is de meest verkochte verjaardaggeschenk die wij verkopen. Een origineel Abraham cadeau met naam besteld u gemakkelijk en snel bij Borduur Kado.nl


Laatst bekeken producten

Beoordelingen

Beoordelingen