Foto

WederverkoopBorduur Kado heeft niet alleen een specialisatie in borduurartikelen voor verjaardagen, jubilea of geboortes, maar levert ook geborduurde producten aan voor wederverkoop. Heeft u belangstelling om wederverkoper voor Borduur Kado te worden, neem dan gerust contact op of maak een afspraak met ons. Dan geven wij u alle informatie en beantwoorden uw vragen.
Net zoals veel voorkomt in bijvoorbeeld de installatiebranche of de energiemarkt doen wij graag aan wederverkoop om onze unieke borduurproducten nog populairder te maken. Ook mensen die wederverkoper bij ons willen zijn hebben hier een duidelijk voordeel mee. Als ambassadeur en vertegenwoordiger van Borduur Kado ontvangt u immers bij elke verkoop een aantrekkelijke marge op de geborduurde producten. Vanzelfsprekend gaat de wederverkoop met prettige en heldere afspraken.

Mooie borduurproducten en goede marges als wederverkoper

Ons bedrijf levert steeds meer aan wederverkopers. In de loop der jaren hebben wij op dit vlak een behoorlijke klantenkring voor wederverkoop van borduurartikelen opgebouwd. Wij gaan vaak verbintenissen aan met dit soort ondernemers:
  • Bloemisten
  • Winkels voor baby’s en aanstaande moeders
  • Cadeauwinkels
  • Verschillende soorten webwinkels
Ondernemers of partijen die wederverkoop doen voor onze borduurartikelen ontvangen vaak een speciale korting om ook voor hen de omzet aantrekkelijk te maken. Zoals onze website aantoont bieden wij vooral gepersonaliseerd textiel met borduurwerk, maar ook andere producten zoals borduurkaarten die we met behulp van speciale software kunnen maken.

Wederverkoop via uw webwinkel is een mooie impuls voor de omzet

Wij zijn onder andere in trek als partner voor wederverkoop omdat wij ook de meer complexe borduuropdrachten naar wens weten te realiseren. Denk hierbij aan het nauwkeurig borduren van een bedrijfslogo. Omdat vaak haast is geboden in het bedrijfsleven, kunnen wij dit soort opdrachten vaak al binnen 24 uur leveren. Voor een wederverkoper is dit interessant, omdat veel aanbieders van borduurproducten alleen de eenvoudige klussen aankunnen en dan vaak ook nog minder snel.
Wederverkoop van de artikelen van een webshop als Borduur Kado is ideaal als u bijvoorbeeld uw bestaande webwinkel met cadeaus en geschenken wil uitbreiden met unieke producten die niet overal te koop zijn en daarmee dus exclusief. Bedenk dat klanten die op zoek zijn naar een origineel cadeau voor een geboorte, een bruiloft of een pensionering vaak het internet afspeuren op zoek naar iets dat werkelijk speciaal is voor de begunstigde.
Wie wederverkoop wil doen voor de originele borduurproducten van Borduur Kado hoeft niet te twijfelen; neem contact op en word lid van onze borduurfamilie!
 
Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]