Wie zijn wij

Borduur Kado de cadeauwinkel in geborduurde en bedrukte cadeauartikelen met naam, tekst, afbeelding en logo.
In augustus 2009 zijn we gestart met ons bedrijf. In het begin richten we ons voornamelijk op geborduurde cadeauartikelen met naam en als snel volgde er ook geborduurde relatiegeschenken met logo. Inmiddels hebben we meerdere borduurmachines, bedrukpersen en sublimatie ovens die dagelijks volop draaien. Originaliteit, klantvriendelijkheid en een beetje lef heeft ons in 11 jaar tijd gebracht dat nu behoren tot een van de grotere gepersonaliseerde cadeauwinkels van Noord Nederland. Binnen ons bedrijf proberen we steeds te blijven vernieuwen en uitbreiden met originele cadeautjes voor verjaardag, huwelijk, jubileum, diploma, geboorte enz om zo telkens weer een vernieuwd en origineel assortiment te kunnen aanbieden.

Persoonlijk advies bij uw bestelling.
Ondanks ons bedrijf nog steeds hard blijft groeien proberen we dicht bij onze klanten te blijven staan. Persoonlijk advies, zo snel mogelijk leveren en het helpen en meedenken bij speciale wensen staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. We zijn dan ook zeer trots op onze hoge klantenbeoordeling, reviews en leuke foto’s die we hebben mogen ontvangen van diverse tevreden klanten.
Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]