Zwangerschapsbola

Een zwangerschapsbola is een mooie ketting die je kunt dragen tijdens de zwangerchap. Tussen de 17 de - 22 ste week in de zwangerschap voelen zwangere vrouwen hun kindje bewegen en beginnen moeder en kind elke dag een beetje meer contact met elkaar te krijgen. Door het dragen van een zwangerschapsbelletje kunt je ook meer contact krijgen met uw kindje. In de hanger zit een soort mini-xylofoon, dat bij beweging een zacht, mooi magisch tingelend belletjes geluid laat horen.

Baby’s kunnen al in de zwangerschap geluiden horen, ook geluiden van de moeder buiten het lichaam.

De zwangerschapsbol is leverbaar in verschillende soorten en kleuren. 


Bezig met laden...

De zwangerschapsbola kunt u ook na uw zwangerschap gebruiken.

Na de geboorte is de bola nog steeds te gebruiken. Sommige vrouwen dragen hem als een mooi herrinerings sierraad maar je kunt het zwangerschapsbelletje ook gebruiken om je kindje tot rust te brengen. Zo kun je hem boven de baby bedje hangen of in een box. Door het horen van het belletje in de zwangerschapsbola herkend de baby het geluid en waardoor de baby weer ontspannen en rustig word om te gaan slapen of spelen.

Zwangerschapsbola bestellen

Bestellingen van een zwangerschapsbola (op werkdagen) voor 12.00 uur worden dezelfde dag verzonden.


Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |