Zwemdiploma B Blauwe handdoek met Naam


Zwemdiploma B Blauwe handdoek met Naam

Zwemdiploma B Blauwe handdoek met Naam Bent u opzoek naar een kado voor iemand die moet afzwemmen voor zijn of haar zwemdiploma B of kort geleden zijn zwemdiploma heeft gehaald? Dan is een zwemdipl...

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

€ 16,99 *
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Zwemdiploma B Blauwe handdoek met Naam

Bent u opzoek naar een kado voor iemand die moet afzwemmen voor zijn of haar zwemdiploma B of kort geleden zijn zwemdiploma heeft gehaald? Dan is een zwemdiploma handdoek geborduurd met Naam een origineel cadeau om te geven als herrinering aan het behalen van hun zwemdiploma.

De handdoek heeft een afmeting van 50 x 100 en is blauw van kleur. Naast blauwe zijn er ook andere kleurtinten mogelijk (zie overzicht op onze website). Hij word geleverd inclusief borduring van naam en zwemdiploma afbeelding/tekst.

Hieronder vind u de keuzes van de verschillende lettertypes voor de naam borduring (de teksten heeft zijn/haar zwemdiploma is een standaard kleur en/of lettertype die u niet aan kunt passen).

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 16,99 *

2 of meer

€ 10,47 *

4 of meer

€ 8,74 *

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]