Badeendjes voor een Kraamcadeau.

Wij verkopen verschillende badeendjes met leuke teksten die leuk te verwerken zijn in een kraammand op een luiertaart. Zo verkopen we badeenden met teksten its a boy, its a girl, gefeliciteerd en roze en blauwe badeendjes met roze en blauwe baby hoofdjes erop. Al deze badeenden zijn leuk om geven als kraamcadeau.

Badeendjes voor een Huwelijk of Jubileum.

Bent u uitgenodigd voor een bruiloft of jubileum en heeft nog geen leuk huwelijkscadeau? Dan zijn onze bruidspaar bad eendjes leuk om te geven. We verkopen verschillende soorten huwelijks badeenden (bruidspaar badeenden), zoals een bruid en bruidegom badeend, witte badeenden met trouwringen en leuke huwelijksteksten en rode badeenden met hartjes erop.

Badeendjes verwerkt in Huwelijks Kadomanden

De huwelijk badeenden worden veel verkocht in combinatie met onze huwelijkshanddoeken geborduurd met namen van het bruidspaar en trouwdatum. Wilt u een huwelijs kadomand door ons laten samenstellen dan kunnen we voor ieder gewenst budget tussen de 25 en 150 euro een leuke huwelijks kadomand samenstellen 


Bezig met laden...

Badeend met Logo.

Voor verschillende bedrijven en instellingen leveren we bedrukte badeenden met logo. De meeste bedrijven geven een badeend als een relatiegeschenk / promotiematriaal. Heeft u ook een bedrijf en wilt u ook een badeend met bedrijfslogo? Neem dan verblijvend contact op voor badeendjes met logo.


Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |