Badeendjes

Badeendjes en andere kleine cadeautjes zijn leuk in combinatie met veel van onze andere cadeauartikelen met naam. Bij ons van Borduur Kado vind u veel verschillende thema cadeautjes waarbij het leuk is om iets extra's aan toe te voegen, zodat u een persoonlijk cadeau heeft om te kunnen geven. Wij verkopen dagelijks handdoeken voor diverse feesten, zoals verjaardag, huwelijk, Valentijnsdag, verjaardag, jubileum, Vaderdag en Moederdag enz. De meeste verkochte cadeautjes die we bij een handdoek verkopen zijn, washandjes, gastendoekjes, badeendjes en kaarsjes in een hartjes vorm. Vooral bij huwelijkscadeau met naam en jubileum cadeau met naam verkopen we veel kaarsjes en badeendjes. De bruidspaar badeendjes zijn zeer geschikt als extra cadeautje bij onze handdoeken voor huwelijk en jubileum en de badeendjes i'ts a boy en i'ts a girl bij onze geboortegeschenken.

Bezig met laden...
Badeendjes met hartjes
Badeendjes met hartjes
€ 3,99 *
Prijs per stuk
Badeend met ster
Badeend met ster
€ 3,99 *
Prijs per stuk
Romantische kaarsjes
Romantische kaarsjes
€ 4,99 *
Prijs per stuk
Hartvormige kaarsjes
Hartvormige kaarsjes
€ 4,99 *
Prijs per stuk
Badeend Zwart
Badeend Zwart
€ 3,99 *
Prijs per stuk
Badeend Delfts Blauw
Badeend Delfts Blauw
€ 6,99 *
Prijs per stuk
Zwangerschapsbola Eendje
Korting -30%
Zwangerschapsbola Eendje
€ 19,99 € 13,99 *
Prijs per stuk
Bruidspaar Badeendjes
Bruidspaar Badeendjes
€ 6,99 *
Prijs per stuk
Baby badeendjes roze
Baby badeendjes roze
€ 3,99 *
Prijs per stuk
Badeend baby boy
Badeend baby boy
€ 3,99 *
Prijs per stuk

Badeendjes voor een kraamcadeau

De meest verkochte eendjes voor in bad zijn de baby badeendjes. De badeendjes voor baby's zijn leverbaar in meerdere uitvoeringen met daarop leuke teksten of speciale baby afbeeldingen. De baby badeendjes die we verkopen, verkopen we veel in combinatie met geborduurde baby badtextiel met naam. U kunt hierbij denken aan een mooie badcape, poncho of baby badjas. Alle genoemde babyartikelen kunt u gemakkelijk bestellen en vind u in de rubriek kraamcadeau met naam.

Badeendjes verwerken in een kraammand

Een baby badeend is leuk om te verwerken in een kraammand en staat ook schattig als decoratie boven op een luiertaart. We verkopen meerdere soorten eendjes. Roze badeendjes speciaal voor de geboorte van een meisje en blauwe badeendjes met voor de een jongentje. Is het geslacht nog niet bekend en wilt u een badeendje bestellen voor een baby shower dan kunt u ook altijd kiezen voor een neutraal kleurige badeendje.

Goedkoop kraamcadeau

Zoekt u een goedkoop kraamcadeau dan is een eendje voor in bad een goedkoop kraamcadeautje om te geven. Daarbij hanteren we voor alle badeendjes een snelle levertijd. De badeenden die voor 14:00 uur besteld en betaald worden, worden de zelfde dag nog verzonden. Dus heeft u snel een goedkoop kraamcadeautje nodig bestel ze voor 14:00 uur en wij versturen het vandaag nog voor u.

Bruidspaar badeendjes voor een bruiloft

Bent u uitgenodigd voor een bruiloft en heeft nog geen leuk huwelijkscadeau? Dan zijn onze bruidspaar badeendjes leuk om te geven. We verkopen verschillende soorten huwelijks badeenden. We verkopen witte just married badeendjes en daarnaast verkopen we ook bruidspaar badeenden. De bruidspaar badeenden zien er uit als een bruid en bruidegom badeend echtpaar. De just married badeendjes zijn  witte badeenden met trouwringen en leuke huwelijksteksten. Veder verkopen we ook badeenjes met een rood hartje en badeendjes met een zilvergrijs hartje. Deze badeendjes worden veel besteld in combinatie met hartvormige kaarsjes. Alle huwelijks badeendjes voor trouwen worden veel besteld in combinatie met onze huwelijks cadeau met naam

Badeend delfts blauw

Een delfts blauw badeendje word ook wel als Delfts blauw decoratie en is een mooie cadeau tip voor een verzamelaar van typisch Nederlandse artikelen. De delfts blauwe badeendjes zijn leverbaar in 2 formaten. De kleine badeend heeft een afmeting van ongeveer 5 cm hoog en de grote badeend heeft een afmeting van ongeveer 8 cm hoog.

Badeend hartjes

Een badeendje met hartjes er op is een goedkoop liefdes cadeau voor Valentijnsdag of een andere romantische gelegenheid. We verkopen kleine badeendjes met een hartje erop. Deze badeend word dan ook veel verkocht als liefdes badeend en is ook zeer geschikt om te bestellen als decoratie voor een romantische avond. Wilt u uw huis versieren in een romantische style dan mag dit badeendje met hartjes in combinatie met hartvormige kaarsjes niet ontbreken.

Badeendjes voor jongen en badeend voor meisje kopen

Badeendjes worden vaak besteld voor baby’s, maar badeendjes kunnen ook heel leuk zijn voor oudere kinderen. Veel peuters en kleuters vinden eendjes om mee te spelen in bad erg leuk om te krijgen. Zoekt u nog een klein cadeautje voor een ouder zusje of broertje dan kunnen de geboorte badeendjes een goedkoop cadeautje zijn voor oudere kinderen die een broertje of zusje hebben gekregen.

Badeendjes verwerkt in cadeaumand voor een bruiloft

De huwelijk badeenden worden veel verkocht in combinatie met onze huwelijk handdoeken geborduurd met namen en een mooi luxe zeeppomp bedrukt met namen en trouwringen. Wilt u een huwelijks cadeaumand door ons laten samenstellen dan kunnen we voor ieder gewenst budget tussen de 25 en 150 euro een leuke huwelijks kadomand samenstellen. Indien gewenst kunnen we cadeaumanden altijd in overleg met u samenstellen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen om verschillende mogelijkheden te bespreken.

Badeendjes online bestellen.

De badeendjes die wij bij Borduur Kado verkopen kunt u gemakkelijk bestellen. Voor diverse gelegenheden kunnen badeendjes een leuk cadeautje zijn. Zo verkopen we badeendje voor geboorte, huwelijk, jubileum en voor typisch Hollandse en delft blauwe cadeautjes in onze badeend winkel pagina op onze site waar u meerder soorten badeenden kunt bestellen.

Hartvormige kaarsjes bestellen bij uw badeendje

In deze rubriek hebben we ook een aantal bijpassende kaarsjes geplaatst. De reden hiervoor is dat hartvormige kaarsjes veel worden besteld in combinatie met de bruidspaar badeendjes. Wij verkopen verschillen kaarsen en waxine lichthouders  look leuke zilvergrijze en rode kaarsjes in een vorm van een hartje die u kunt bestellen. De hartvormige kaarsjes hebben we ook in deze categorie badeendjes gezet, omdat die vaak in combinatie met onze liefdes badeendje worden besteld. Badeendjes en in combinatie met een hartvorige kaarsje zijn zeer leuk om toe te voegen ter aankleding in een huwelijkscadeaumand of trouw cadeaumand. Daarnaast worden hartvorige kaarsjes ook vaak mee besteld bij een Valentijnscadeau, Moederdag cadeau of voor zomaar een leuk romantisch geschenk.

Verder worden de waxinelichtje houders met naam ook vaak besteld in combinatie met een badeend met een hartje erop voor neer te zetten bij een baby grafje of als condoleance cadeau voor extra steun om neer te zetten op een baby grafje of bij een urn van een overleden kindje.

Hartvormige badeendjes als steuncadeau

De badeend met een rood of zilvergrijs hartje worden ook besteld als steuncadeau bij een vroeggeboorte. In de rubriek condoleance cadeau vind u nog meer steun cadeautjes die u zou kunnen personaliseren met naam of speciale tekst. Mocht u opzoek zijn naar een speciaal steun cadeau bij een ongeval waarbij een kindje is overleden. Dan is de badeend met rood of zilvergrijs hartje ook ideaal om als steun cadeau neer te zetten bij een plaats delict. En is een badeendje ook geschikt als troost cadeau voor kinderen die een broertje of zusje zijn verloren.

Badeend met logo.

Voor verschillende bedrijven en instellingen leveren we bedrukte badeenden met logo. De meeste bedrijven geven een badeend als een relatiegeschenk / promotiemateriaal. Heeft u ook een bedrijf en wilt u ook een badeend met bedrijfslogo? Neem dan verblijvend contact op voor badeendjes met logo.


Laatst bekeken producten

Beoordelingen

Beoordelingen