Badjas met naam: Een badjas met naam geborduurd verkopen we dagelijks aan klanten die een persoonlijk kraamcadeau, verjaardagscadeau of huwelijksgeschenk zoeken. De badjassen zijn leverbaar in de kleuren lichtroze, donkerroze, lichtblauw, donkerblauw, grijs, paars, navy blue, ecru, oranje, groen, mint, zwart, wit met roze bies, wit met blauwe bies en helemaal wit. Alle badjassen kunnen geborduurd worden met naam of korte tekst aan de voorkant, achterkant of aan beide kanten. Mocht u liever een badjas zonder naam willen bestellen is dit ook mogelijk.

Baby, peuter, kleuter en kinderbadjassen: De meeste badjassen die wij van Borduur Kado.nl borduren zijn baby badjassen (0-12 maand), maar daarnaast verkopen we ook grotere kinderbadjassen (kindermaten 1-2 jaar, 2-4 jaar, 4-6 jaar, 6-8 jaar, 8-10 jaar en 12-14 jaar).

Dames en heren badjassen: Voor mannen en vrouwen verkopen we ook volwassen maten badjassen. Deze ochtendjassen kunnen we leveren in verschillende kleuren en maten (roze, grijs en wit in de maten S, M, L en XL).

Badjas met bedrijfsnaam / bedrijfslogo: Voor bedrijven borduren we veel badjassen / ochtendjassen met bedrijfslogo. Een badjas met logo is niet alleen leuk en origineel om als relatiegeschenk om cadeau te geven, maar worden ook vaak besteld als reclame martiaal. Veel hotels, zwemverenigingen, sauna’s, wellnesscentra en vakantieparken, maken hier al gebruik van. Ze geven een badjas geborduurd met hun bedrijfsnaam of logo als relatiegeschenk cadeau aan hun klanten, zodat ze altijd een aandenken hebben aan het bedrijf.


Baby-Badjas-met-Naam
Baby Badjas met Naam
Kinderbadjas-met-Naam
Kinderbadjas met Naam
Dames-&-Heren-badjassen
Dames & Heren badjas..
Badtextiel-met-Logo
Badtextiel met Logo

Badjas informatie en tips: Wij van Borduur Kado personaliseren badjassen voor het hele gezin. De babybadjassen en kinderbadjassen hebben allemaal een capuchon en de dames en heren badjassen hebben en mooie kraag. De badjassen zijn gemaakt van een goede kwaliteit badstof. Een badjas kan gebruikt worden als heerlijke warme badjas na het douchen, badderen, zwemmen of de sauna. Daarnaast worden de badjas ook heel vaak als ochtendbadjas / kamerjas gebruikt.

Wasvoorschriften: Alle badjassen die wij verkopen zijn gemaakt van 100 % katoen. Op het waslabel staat hoe u een badjas het best kunt wassen. Het garen waarmee de naam op de badjas geborduurd word, met de zelfde wasvoorschriften (van de badjas) gewassen worden. De naam / logo borduring beschadig en vervaagd niet door het wassen in een wasmachine.

Borduur Kado Vesta 2 9602 NS HOOGEZAND www.borduurkado.nl info@borduurkado.nl Tel: 0598382325 06-41525567 (whats app)