Bloempot met naam


Bloempot met naam

Bloempot met naam of tekst is een duurzaam en groen cadeau. De bloempotjes worden geleverd met gratis bloemzaadjes in geschenkverzending.

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

€ 9,99 *
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Bloempot met naam of tekst

De bloempot is wit van kleur en gemaakt van keramiek. De bloempot en heeft een afmeting van +/- 82mm buitendiameter en +/- 96 mm hoogte. De bloempot is geschikt voor leuke kleine plantjes in te doen. De bloempot is cilindervormig en heeft aan de onderkant een gat zodat de plantjes niet verdrinken en het overtollig vocht uit de pot kan. 

Als extra kunt u gratis bij de bloempotjes bloemzaadjes in mooie cadeau verpakking mee bestellen. Dit word geleverd incl een kweekpotje met bloemzaadjes. Elk doosje bevat een plastic potje, jiffy-schijfje (gedroogde aarde) en een zakje zaad verpakt in mooie cadeau verpakking.

 

Bloempot met naam  

Hieronder vind u de verschillende lettertypes waar u uit kunt kiezen. Het lettertype Verdana, Lucida Calligraphy en Comic Sans MS worden vaak gekozen. Standaard borduren wij namen met een (begin) hoofdletter behalve het lettertype kleine comic andy,omdat die geen (begin) hoofdletters kent.

                                 

Klavertje vier geluks klaver 

Het klavertje vier (of klavertjevier, vierklaver, geluksklaver) staat bekend als een brenger van geluk. De vier blaadjes van het klavertje vier staan symbool voor: vertrouwen, voorspoed, liefde en geluk.

Dit Klavertje-Vier Greengift is perfect geschikt als een klein cadeautje om iemand geluk te wensen. Deze Klaver-vier is geschikt voor binnenshuis, heeft kleine bloemetjes (0-10cm) en is laagblijvend. Deze plant kan het hele jaar geplant worden en groeien in volle schaduw tot volle zon. Op de verpakking staan gedetailleerde plant- en kweekinstructies.

Elk doosje bevat een plastic potje, jiffy-schijfje (gedroogde aarde) en een zakje zaad. Formaat doosje: 5,6 x 7,5 cm (bxh).

Verzorgen

Het klavertje vier is in principe een makkelijke plant. Veel verzorging hebben ze dan ook niet nodig. Zorg dat de grond vochtig blijft, maar pas op voor teveel vocht. In de regel geldt dat als de grond lichter begint te kleuren en op begint te drogen, dat het tijd is om water te geven.

Verwijder eventueel dode uitlopers en beschadigde bladeren. Gebruik in het eerste stadium alleen water en voeg geen kunstmest toe. Pas als er meerdere blaadjes zichtbaar zijn, kan er een lichte dosering kunstmest voor kamerplanten gebruikt worden.

Het grote verschil in de verzorging binnen en buiten zit ‘m in de hoeveelheid kunstmest die je toevoegt. Gebruik buiten twee keer de hoeveelheid vloeibare kunstmest als binnen. In beide gevallen is de hoeveelheid zon en gepaste hoeveelheid water die je geeft, het belangrijkst.

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]