Delfts blauw bord met klompen


Delfts blauw bord met klompen

Delfts blauw bord met molen is een typisch Nederlands cadeau die gepersonaliseerd kan worden met een naam. Dit bordje is zowel een broodbordje als sierbordje.

Verwachte levertijd

2 tot 4 werkdagen

€ 15,99 *
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Delfts blauw bord met naam

Delfts blauw bord met molen is een typisch Nederlands cadeau die gepersonaliseerd kan worden met een naam. Dit bordje is zowel een broodbordje als sierbordje. Op dit bord staat standaard een Delfsblauwe klompen in het midden en op rand staan delftsblauwe symbolen van klompen, koeien en tulpen.

Onder de klompen kunt u een naam laten bedrukken om het sierbordje een persoonlijk tintje te geven.

Hieronder vind u de verschillende lettertypes waar u uit kunt kiezen. Het lettertype Verdana, Lucida Calligraphy en Comic Sans MS worden vaak gekozen. Standaard bedrukken wij namen met een (begin) hoofdletter behalve het lettertype kleine comic andy,omdat die geen (begin) hoofdletters kent.

                                          

Voor een kleine meerprijs kunt u bij ons een bordenstandaard bestelen. De bordenstandaards zijn zwart van kleur en zijn uitermate geschikt voor het stijlvol presenteren van uw sierborden.
 

Beoordelingen

Beoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]