Geboortebedankjes en Kraambedankjes

Geboortebedankjes zijn klein traktaties voor de geboorte van een pasgeboren baby. De baby bedankjes van Borduur Kado worden vaak besteld als bedankje aan kraamvisite en uitdeel traktatie op kraamfeesten. Daarnaast bestellen ouders die al kinderen hebben badankjes ook regelmatig voor oudere broertjes of zusjes die ze uitdelen als aan kinderen in hun klas. Bedankjes zoals geboortespeentjes en mini rammelaars kunt u gemakkelijk vast maken aan een naamkaartjes en zo maakt u in een handomdraai een leuk geboorte uitdeelcadeautje.

De kraambedankjes die wij bij Borduur Kado het mest verkopen zijn leuke roze en blauwe speentjes, mini rammelaars, roze en blauwe veiligheidsspeldjes, mini baby’s en kleine papflesjes. Daarnaast vind u ook andere geboortebedankjes zoals badeendjes en kraambedankjes met naam geborduurd.

Bestel ze gemakkelijk online bij Borduur Kado en profiteer meteen van onze korte levertijden. Bestellingen van onze geboortebedankjes (op werkdagen) voor 12.00 uur worden dezelfde dag nog verzonden. 


Bezig met laden...

Geboortebedankjes bestellen voor een babyshower

Geboortebedankjes worden ook regelmatig besteld als versiering voor een babyshower. Een babyshower wordt steeds vaker georganiseerd als verrassing voor iemand die zwanger is.

Meestal wordt vlak voor de zwangerschapsverlof van een babyshower georganiseerd. De zwangere vriendin of familielid wordt verrast met een leuk feestje. Een gezellige ochtend, middag of avond met lekker hapjes, drankjes en natuurlijk leuke baby cadeautjes voor de zwangere mama is spee. Soms is het geslacht van de baby al bekend en wordt alles versiert in roze of blauw tinten, maar als het geslacht van de baby nog geheim is het leuk om zowel roze als blauwe babyversiering te bestellen voor de babyshower.

Geboortebedankjes kopen als versiering voor een kraammand of luiertaart 

Geboortebedankjes zoals roze en blauwe geboortespeentjes en kleine baby rammelaartjes worden ook vaak besteld als versiering van een kraammand en ter decoratie van een luiertaart. Naast de kraambedankjes verkopen we nog allerlei kraamcadeaus met naam. Denk hierbij aan een babymutsjes, badjassen, spuugdoekjes, slabber, badjas, badcape, knuffelpoppetjes, knuffeldoekjes geboorte knuffels, handdoeken, fleecedeken of ledikantlakens. De mogelijkheden zijn enorm, waardoor u gemakkelijk bij Borduur Kado een kraammand of kraampakket kunt samenstellen. Heeft u snel een bedankje nodig dan bent u bij ons op het juiste adres. Bestellingen van alle geboortebedankjes (op werkdagen) voor 12.00 uur worden dezelfde dag nog verzonden.


Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies, deze zullen we enkel en alleen gebruiken voor het verbeteren van onze site.
Algemene voorwaarden | Cookies| Privacy | bedenktijd-herroepingrecht| Klachten procedure |